aethras Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://eve-sheet.com/skills/Yagahl +4 implantlı lvl 4 mission solo yapabilen pure gallante intaki. bid fiyatı 1.5b buyout fiyatı 2b. oyun icindende irtabata gecebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bisey soracam yanlıs anlasılmakta istemem ama bu skillerle nasıl lvl 4 yapıyosun bi acıklasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hepsini degil tabiki zor olanlarda yardım alıyorum. yapabildiklerimide 60+km den 425mm lik range gunlarla ve dibimdeki gemileride dronelarla alarak yapıyorum. tabi dogru resist hardenar ları takarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evt dun gece charı sattım ve su an caldari char arıyorum. 4m sp civarında pure caldari pilot (mission icin kasılmak uzere) elinde olanlar yada tanıdıgı olanlar lutfen bir bakınsın. oyun icinden isk olarak verecegim ucretini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar