Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Selamlar, c# windows form applicationdaki tabControl'ün sayfa isimlerini gizleyebilme gibi bi şansım var mı ? tabgeçişlerini başka yerlerden sağlayıp, kodu tek formda halletmek istiyorum. Tabi yukarda isimler görünüyoken kötü duruyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Böyle bi şey olduunu sanmıyorum, en azından karşılaşmadım şimdiye kadar. Ama böyle bi şey varsa ve bilen varsa kullanışlı olabilir. En kötü ihtimalle kendin yazarsın bi class. İçinde panel listesi tutarsın, falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Tabi, neyse biraz daha bakınayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 region'ini kendin ayarlayabilirsin tabcontrol'un nerede yaparsin bilemiyorum, onload olabilir misal, Region propertysini new Region yapacaksin. hatta bakindim, google'da cok daha guzel bir sonuc varmis, http://www.experts-exchange.com/Programming/Programming_Languages/C_Sharp/Q_21549892.html adresinde tabControl1.Region = new Region(new RectangleF(tabPage1.Left, tabPage1.Top, tabPage1.Width, tabPage1.Height )); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oldu gibi, teşekkürler inceleyeyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Belki başka kullanmak isteyen vardır diye yazayım, region'ı ayarladığı için pencereyi resize edince tanımladığı parametreler arasında kalıyodu tabcontrol. tabControl1.Region = new Region(new RectangleF(tabPage1.Left, tabPage1.Top, tabPage1.Width, tabPage1.Height )); buna göre. Ben de arkaya panel koyup onun size ı yukardaki arkadaşa göre ayarlayıp, resize ını ayarladım. tabControl1.Region = new Region(new RectangleF(panel1.Left+4, panel1.Top+22, panel1.Width-10, panel1.Height-31)); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar