Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bilgisayarım demin bir anda böle kapandı , bende ekran kartına bakiyim dedim ve baya ısınmıştı , sonra farkettim ve ekran kartımın fanı çalışmıyordu , çıkardım , tozunu fln aldım , tekrar taktım elektriğe fln ve gene çalışmıyordu ? bunun için ne yapabilirim daha 3-4 ay önce aldım bir anda yanıp elimde patlamasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ekran kartinin marka ve modelini ogrenelim. makine yagiyla yaglamayi denersin, o da tutmazsa stok fani degistiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Radeon x1650 pro , AGP versiyonu ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 off cokda zor kartmis. piyasada ucuzlar icinden bi tek accelero s1 var oda muhtemelen kimsenin stoklarinda yoktur. kartin tam modeli veya fotosu varsa baska cozum uretilebilir belki, heatsink yeterliyse uzerine el yordamiyla 92 lik bi fan takmak gibi mesela. Baya baya farkettirir hemde ucuz cozum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ucuz modellerin fanlari daha bi dandik oluyo heralde.boyle fan pervanesini sokup altindaki toz yumagini alman lazim ki, donmeye devam etsin fan. ya da duzgun bir heatsinkle fansiz da cali$tirabilirsin diye du$unuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 valla aldıgım yere goturdum teknik servise yollicaklar artik yenisinimi verirler fanimi yenilerler bilemiyorum . bakicaz artik . pentium 4 fln bir makina bu şimdi . yeni bir makina toplamak istesem pci-e fln bana nekadara mal olur ? WoW fln gibi oyunları normal seviyelerde kasmadan çalıştırabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sticky baslik alternatif toplama makinelere goz gezdir istersen. sorun olursa o baslik altinda cevaplanir hepsi. son 1-2 sayfadan birinde yeni "mezarci olmayan makine" yazmistim mesela, gayet ucuz ve is gorecek cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tamam ben topağa bir bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Nası 3*4 ay once aldın yau o kart baya bır eskı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Hazır benzer bir konu açılmışken sorayım, benim Evga 8800GT SC kartım eskiden ısındıkça fan devrini arttırırdı, ince profil yan tarafa taşmayan SLI kartı olduğundan anca öyle dayanıyor ısınmaya karşı. Şimdi yapmıyor onu, Rivatuner'dan açıp elimle ayarlamam gerekiyor illa, ısınıp artifact vermeye başlıyor yoksa mutlaka. Problem anakart değiştirdiğimden beri başladı. SLI anakartım bozulunca normal bir tane aldım, iki kartla da denedim, ikisinde de aynı sorun. Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 riva yukleyince auto setler kullanimdan cikmis olabilir mi? otomatik fan hizi icin evga nin yazilimi vardi birde precision gibi bisey, onla kartin icin olan setleri ayarlayabilirsin. oda olmadi kendi profil ayarlarini yap precision veya riva da, anakartla alakali bir problemdir belki. veya fan hep hizli calisiyorsa kart artik eskisi kadar efektif soguyamadigi icin fani hep acik birakiyordur? ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yok hep kısık kalıyordu, Riva da bozmadı çünkü sırf bu sorunu elle çözmek için yükledim Riva'yı. Precision işine bakayım ama. Zaten yeni kart alıyorum satıcam da, sorun kartın kendisindeyse satmıyım yani bozuk halde, ya da çözümünü bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar