Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı fanı

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarım demin bir anda böle kapandı , bende ekran kartına bakiyim dedim ve baya ısınmıştı , sonra farkettim ve ekran kartımın fanı çalışmıyordu , çıkardım , tozunu fln aldım , tekrar taktım elektriğe fln ve gene çalışmıyordu ? bunun için ne yapabilirim daha 3-4 ay önce aldım bir anda yanıp elimde patlamasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

off cokda zor kartmis. piyasada ucuzlar icinden bi tek accelero s1 var oda muhtemelen kimsenin stoklarinda yoktur.

kartin tam modeli veya fotosu varsa baska cozum uretilebilir belki, heatsink yeterliyse uzerine el yordamiyla 92 lik bi fan takmak gibi mesela. Baya baya farkettirir hemde ucuz cozum olur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla aldıgım yere goturdum teknik servise yollicaklar artik yenisinimi verirler fanimi yenilerler bilemiyorum . bakicaz artik . pentium 4 fln bir makina bu şimdi . yeni bir makina toplamak istesem pci-e fln bana nekadara mal olur ? WoW fln gibi oyunları normal seviyelerde kasmadan çalıştırabilecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır benzer bir konu açılmışken sorayım, benim Evga 8800GT SC kartım eskiden ısındıkça fan devrini arttırırdı, ince profil yan tarafa taşmayan SLI kartı olduğundan anca öyle dayanıyor ısınmaya karşı. Şimdi yapmıyor onu, Rivatuner'dan açıp elimle ayarlamam gerekiyor illa, ısınıp artifact vermeye başlıyor yoksa mutlaka.

Problem anakart değiştirdiğimden beri başladı. SLI anakartım bozulunca normal bir tane aldım, iki kartla da denedim, ikisinde de aynı sorun. Neden olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

riva yukleyince auto setler kullanimdan cikmis olabilir mi?

otomatik fan hizi icin evga nin yazilimi vardi birde precision gibi bisey, onla kartin icin olan setleri ayarlayabilirsin.

oda olmadi kendi profil ayarlarini yap precision veya riva da, anakartla alakali bir problemdir belki.

veya fan hep hizli calisiyorsa kart artik eskisi kadar efektif soguyamadigi icin fani hep acik birakiyordur? ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...