PZero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şu an süper 4-4 lük kurdum hrşeyini pc nin ve bugün geri yükleme noktası oluşturdum ilerleyen dönemlerde pcim başına bişey gelirse viras bakteri vs girerse sistemde bozulmalar olursa ben bu özelliği kullanarak bugünki gibi çalışır duruma geri getirebilirmiyim ? getiremezmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 onu boşver programla backup al C nin tamamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 virüsler bilgisayarında kalır ama aktif olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bakteriler de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Saprofitler kalıyor mu pekü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 domestosla halladersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Orrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 arkadaşım bu virüsleri temizlemiyosa niye koymuş windows bunu illaki temizliyodur bilen biri gelsin söylesin gerçekleri temizliyormu eski haliyle tekrar kullanabiliyormuyum . yoksa windows xp cd si cektircem biyerden 2 ayda bi çöküyo alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bilgisayarini camdan atip bi Mac alip Time Machine keyfi yasamani oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sistem geri yükleME bunun işe yaradığı efsanelerde anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar