havok Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Herkese selam benim ne zamandır çözemediğim birkaç sorum olacaktı.Biraz fazla olursa kusura bakmayın!!! 1)Nebuladaki gibi gemimi çantama deed şeklinde geri almak istiyorum.Bunun bir scriptimi var acaba varsa nereden bulabilirim? 2)Özellikle britanya'nın olduğu yerde denize olta attığınızda "try fishing in water" , ağaca daggerla vurduğunuzda "this is not a tree" diyor yani hiçbirşey olmuyor bunu nasıl düzeltirim? 3)Bende bir inscription menü var ama runebook buttonuna bastığınızda runebook yazmıyor acaba scriptin sonundamı bir hata var ne yapmam lazım? 4)Birde bana blacksmith menünün sadece gump tarafını örnek olarak yazarmısınız?Çünkü sadece iron ingot'a çift tıklayınca menü açılıyor.Ben bütün hepsinde açılmasını istiyorum? 5)Pickaxe'in her vuruşta hasar almasını istiyorum scripte ne eklemem lazım? 6)Servera koyduğum bazı eşyaların attr'si 02 yani "decay".Bunu nasıl kaldırabilirim?Çünkü birzaman sonra yokoluyolar? 7)Ben serverıma oyuncuların kendilerinin account alıp girmelerini istiyorum ne yapmam lazım? Sorularım bu kadar biraz fazla oldu galiba ama sanıyorumki bu sorular temel sorular ve benim için önemli, yanıtlarsanız sevinirim, herkese iyi oyunlar ve iyi ultimalar!!!
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bitane söleyim bari seni boş göndermeyelim. 7) Online Account Sistemi kurman gerek bu sistemlerin kaliteli olanlari CGI, ASP ve PHP bunları Burdan & Burdan Bulabilirsin. Çaliştirmak için bu sistemleri sunucuna yükliyceksin.Zaten hangi sistemi nasıl işletceğin bu sitelerin döküman bölümlerinde bulunmaktadır. Ha fikrimi sorarsan kullanma derim.Hack ihtimalini yüksek gördüğüm için şahsen ben kullanmiyorum ama bir çok büyük shardda kullanmaktadır taktir sana kalır yani.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] [Bu mesaj RRa tarafından 24 Mayıs 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 1- Paticik.com/scripts 2- Resourceları kontrol et 3- Yanına tum malzemeleri alıp almadınına dikkat et. Eger yine olmuyorsa scriptsel bir sorun vardır. Yada runebook scripti mevcut değildir ki zaten ozaman consolda bir hata gorursun. 4- Orijinal menuleri benim daha çok hoşuma gidiyor. Fakat sana yinede söyleyeyim. ON=@Dclick triggerinin altına kontrol ettrirerek ingotu vs. dialog d_hebele şeklinde menunu açtırabilirsin. 5- Pickaxe'in Hitpointsini düşür. 6- Servera koyduğun eşyaları .add şeklinde yaparsan kaybolabilir. Sabit kalsın istiyorsan set attr attr_move_never ile sabitlersin veya direkt olarak Static ile eşyaları eklersin. 7- Sanırım free account demek istedin. ACCAPP olacak sphere.ini dosyasında o orijinalinde 7 olarak geçiyor onu 2 yaparsan otomatik olarak istedikleri account ile serverina girebileceklerdir.[signature][hline]Icq : 162015742
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Gene 7 yi tavsiye etmiyorum free account shardlarda üstüne yeni şifre ekleyerek chari elegeçirebiliyorum ben yapiorsam çok kişi daha biliyordur oldukca tehlikeli birşey.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Öne çıkan mesajlar