BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 conan ölür arnolda bişey olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 noldu patch ne alemde yav,gelsede kalabalıklaşsa serverlar iyice:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 daha ne kadar kalabalık olcak. pes. istemiorm daha kalabalık.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 1.5 gelene akdar wow a dondum kendimi cok garip hissediyorum:D asdasdasd grafikler falan çöp adam gibi geliyor , burning legion nun oldugu yerlerde bile atmosferde bir vanilya kokusu hakim :D kel thuzadı gorunce gulme krizi tuttu raidte raidten attılar beni::D quest yaparken elemanın biri party attı bana bende kabul etmedim adam sonra bana nooob bilmemne falans aymaya başladı ben dumur tabi kaç yaşındasın diye sordum adam 9 yaşındayım dedi:D gellll 1.5 gellll diyorum kurtar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi delimisin,wow ne ya,bu 1.5 patchi gelsin 3 sene esir alacak bizi,kölesi edecek conan abi hepimizi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Seru said: Masquerade said: ben şeyi anlamadım; patchden sonra herkese level 50 char açma hakkımı veriliyor yoksa level 50+ char varsa class change mi? class change degil, eger level 50 ustu karakterin varsa tekrar farkli bir sinif olarak oyuna baslangici 50 yapacak sekilde 1 defaya mahsus bir karakter daha acabiliyorsun. sevdim bunu barbar dan baymıştım bi assasin yada ranger denerim o zaman gelsinde şu patch bekle bekle gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 rangerlar pve raidlerde çok gereksiz bir class bu arada. yani defans stance deki ana tanktan daha az dps yapıyorlar filan ahahaha çok başarısızlar ya ama pvp de nefret ediorm hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 selamlar, aoc a donmeye niyetli olan bircok kisinin duygularini dile getireyim, 1.5 patch inden haberim var, buyuk bir degisiklik gelicekmis oyuna. size zahmet, kisacik bir ozetler misiniz patch i , neler degisiyor, neler geliyor ozellikle. Simdiden tesekkur. edit : ilk sayfaki linki okudum uzun sure, ama siz oyunda uzun suredir kalanlardan fikir almak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vallahi ben de dönmeyi düşünüyorum aoc'a ama sorularım şunlar 1) geçen yaz bırakmıştım acep silmişler midir charımı? 80 BS vardı 2) BS class'ı hala iş yapar mı gideri var mı? 3) Büyük ihtimalle zamanında birlikte oynadığım insanlar bırakmış olacağı için acaba server değiştirmek mümkün müdür? her daim ekşınlı server var mıdır? Herhangi bir serverda oluşumumuz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yok silinmemiştir Bear shaman şuanda oyunun en iyi class'larından biri Server değiştirme yapıldı bir ara bedava'ya ama şuanda yok. Paralı değişim olucak diyorlardı kapatırlarken. Heralde yakında koyarlar Draeden'in sorusuna beta'da oynuyanlar varsa onlar cevap versin onun haricinde ne desek yalan olur. Tam bir kapalı kutu. Yani Yenilik demek bile yanlış olur yapılanlara. Baştan yaratmışlar ama iyi mi kötümü olucak görücez. 1.05'ten önce başlamanızıda tavsiye etmem. Bear shaman iyi suanda ama 1.05'te ne olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 efet masticore un dedigi gibi 1.5 i bekleyin başlamak için :) zaten su an serverlar pek dolu degil sanırım bende acc yi dondurdum 1.5 ile donus yapacagım aoc ye, wow iyice baydı artık taurenler bile mario gibi gelmeye başladı bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oynayan arkadaşlarım var,test serverinda,dediklerine göre,yeni instancelar,yeni bir pvp mapi ki,old tarantianın hemen yanında,ayrıca class dengesini çok iyi şekilde oturtturduklarından bahsediyorlar,ortalama 3-5 günde bi 120-130 mb patch geliyormuş,ayrıca skill-stat değişimleri,güncel mmorpglere benzeyecek denilmişti,o ne alemde hala bilgim yok,ama oyundaki her itemin bir işe yarayacağını,yani ticareti hareketlendireceklerinden bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 feat değiştirmek 10 gold olacakmış diyorlar o zaman kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 veyr10 said: feat değiştirmek 10 gold olacakmış diyorlar o zaman kan çıkar. yuh artık? ilk kanı ben dökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya bu patchde bedave respec gelir mi acaba? Gelmezlerse küfür ederim, o kadar mekanik değişecek respec farz yani, e benim respec fiyatı da yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kesin 1-2 tane gelir kafadan çünkü bir sürü talent falan değişecek mecbur verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aldım steamdan şmdi yüklüyorm hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar