eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ubisoftun oyun empire total war dan sonra iyi bir strateji bulup devam ediyim diyordum bu çıkmış nasıl var mı oynayan?
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sacma sapan birsey havadan tank iniyo patliyo sonra bidaha iniyo boyle sıkılana kadar :)
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 işte cengizhan farkı! :D "tanrım gökten tanklar yağıyor , kıyamet alamati!"
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 rtslerle cok aram yoktur ama birinci oyunu ben cok basarili bulmustum acikcasi, bu oyunu bende merak ediyorum. goz atma firsatim olunca oyniycam insallah. oyle tank yagsin , hop patlatayimdan biraz daha zevkliydi en azindan :P
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Havadan tank iniyor? lol Oyun güzel, seslendirmeler harika, senaryoyu beğendim. Sürekli taraf değiştirmek monotonluktan çıkarıyor oyunu.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 evet parasutle tank yagiyor havadan :) yanlis hatirlamiyosam ne bina var ne altin falan filan var nede asker clonlama sucks
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zaten tanktır piyadedir falan değil oyunu genelde, suraya bu toptan at buraya bu ucaktan bomba yağdır şeklinde oynuyosunuz. düşük tempolu missile command.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir gün yolda giderken cengizhan'ın kafasına gökten tank yağsa ne güzel olur.. nerde o günler nerde o günler! http://img23.imageshack.us/img23/9400/sucksm.jpg
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilki gayet iyiydi özellikle multisi, doğru yeri nüklemenin verdiği hazzı az şey veriyor :p
Öne çıkan mesajlar