eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ubisoftun oyun empire total war dan sonra iyi bir strateji bulup devam ediyim diyordum bu çıkmış nasıl var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sacma sapan birsey havadan tank iniyo patliyo sonra bidaha iniyo boyle sıkılana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 işte cengizhan farkı! :D "tanrım gökten tanklar yağıyor , kıyamet alamati!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 rtslerle cok aram yoktur ama birinci oyunu ben cok basarili bulmustum acikcasi, bu oyunu bende merak ediyorum. goz atma firsatim olunca oyniycam insallah. oyle tank yagsin , hop patlatayimdan biraz daha zevkliydi en azindan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Havadan tank iniyor? lol Oyun güzel, seslendirmeler harika, senaryoyu beğendim. Sürekli taraf değiştirmek monotonluktan çıkarıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 evet parasutle tank yagiyor havadan :) yanlis hatirlamiyosam ne bina var ne altin falan filan var nede asker clonlama sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zaten tanktır piyadedir falan değil oyunu genelde, suraya bu toptan at buraya bu ucaktan bomba yağdır şeklinde oynuyosunuz. düşük tempolu missile command. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir gün yolda giderken cengizhan'ın kafasına gökten tank yağsa ne güzel olur.. nerde o günler nerde o günler! http://img23.imageshack.us/img23/9400/sucksm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 8-) sevsinler seni (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilki gayet iyiydi özellikle multisi, doğru yeri nüklemenin verdiği hazzı az şey veriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar