BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: paticiki ne sanıyorsunuz demişsiniz ilk defa girdim ama ettiğiniz hakaretler ve uslupla kendinizi gösteriyorsunuz . haksız bir şekilde suçlanan şirketimi savunmak istedim . sizin farklı fikirlere hiç mi hoşgörünüz yok ben yanlış yerdeyim o zaman . arkadaşım sen de bizi dolandırmaya gelmişsin "eyvallah bacım buradan gel" diye ardımızı mı açsaydık sana? bak böyle daha rahat girer diye domalalım da bırak allah aşkına ya git kenar mahallede sat satacağını bizim sen ne kadar kudursanda bizim karnımız tok enayi mi yazıyor alnızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 internetteki dedikodular yerine senin internetten aktaracağın dedikodular daha mantıklı olacak dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sırf şu şirketi savunmak bile dolnadırıcılığa girer.. ŞEYTANIN AVUKATI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: :) e hadi anlat sen nasıl girdin ne kadar kazandın merak ettim. sonra msn isterim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fizban ama öyle tutmaz ingiliz ünlü koleksiyon şirketi BlaBla tarafından üretilen osuruk gazı satman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: disikurt said: paticiki ne sanıyorsunuz demişsiniz ilk defa girdim ama ettiğiniz hakaretler ve uslupla kendinizi gösteriyorsunuz . haksız bir şekilde suçlanan şirketimi savunmak istedim . sizin farklı fikirlere hiç mi hoşgörünüz yok ben yanlış yerdeyim o zaman . arkadaşım sen de bizi dolandırmaya gelmişsin "eyvallah bacım buradan gel" diye ardımızı mı açsaydık sana? bak böyle daha rahat girer diye domalalım da bırak allah aşkına ya git kenar mahallede sat satacağını bizim sen ne kadar kudursanda bizim karnımız tok enayi mi yazıyor alnızda? siz nezaketten anlamıyorsuznuz nelerden anladığınız yazılarınızdan belli oluyor . hayatınız bunlardan ibaretse anlamanızıda beklemek hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben çok iyi anlıyorum nezaketten lütfen anlatır mısın kaç para kazandın kaç kişiyi ortak ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 paticik bu mu arkadaşlar bu kadar iğrenç mi sadece hakkını savunan birine saldırıp ahlaksız kelimeler edenlerin arkasından gitmek mi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lütfen dişi kurt, rica ediyorum bizi bilgilendirir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 paticik bu değil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 buyse msn peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Buyse said: disikurt said: :) e hadi anlat sen nasıl girdin ne kadar kazandın merak ettim. sonra msn isterim ama Abi saf hatunlardanmi hoslaniosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Revangelis said: ben çok iyi anlıyorum nezaketten lütfen anlatır mısın kaç para kazandın kaç kişiyi ortak ettin? arkadaşım merak ettiğin gerçekten bu mu ? sende dolandırıcı olduğunu düşünmüyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lan okadar laf ediosun yok paticik bu mu yok terbiyesizsiniz. anlat lan hadi. ayar ettin resmen. anlat diorz anlatmıosun. eee ne şimdi bu. ofise gel dicen tabi. bilmiorz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 merak ettiğim gerçekten o, dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum edit:typo yapmışım ne dolandırıcısı, lütfen anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 haaaayırrr düşünmüyoruz biz öylee. öğrenmek istiyoruz sadece. durun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: siz nezaketten anlamıyorsuznuz nelerden anladığınız yazılarınızdan belli oluyor . hayatınız bunlardan ibaretse anlamanızıda beklemek hata. kusura bakma ama beni şaapmaya gelene de nezaketle yaklaşamam bence disikurt kesin dolandırıcı mafya ##linç oyu: disikurt http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f5/Leo-frank-lynch-law-cartoon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yo hayır niye öyle bişi diyim hiç tanımadığım kişilerle niye çalışayım hemde bu şekilde (tebiyesiz )konuşan insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya o nickle güzel bişey de olamaz ki, kuma almaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o değil de resim verildi mi cam açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kimlerle çalışıyosun, ne kadar kazandın, ne zamandır bu iştesin biraz bilgilendir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sabah sabah çok eğlendim bu topic'te. Bence disikurt'a title fln verilmeli. Evet evet lütfen yetkililer duyun sesimizü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: disikurt said: siz nezaketten anlamıyorsuznuz nelerden anladığınız yazılarınızdan belli oluyor . hayatınız bunlardan ibaretse anlamanızıda beklemek hata. kusura bakma ama beni şaapmaya gelene de nezaketle yaklaşamam bence disikurt kesin dolandırıcı mafya ##linç oyu: disikurt http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f5/Leo-frank-lynch-law-cartoon.jpg vay be nben neymişim de haberim yok muş . nerden anladın öyle olduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: yo hayır niye öyle bişi diyim hiç tanımadığım kişilerle niye çalışayım hemde bu şekilde (tebiyesiz )konuşan insanlarla kırıyorsun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar