pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 birbirinize göre değilsiniz. ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ya o deil de prömiyerler dısında genç neslin takım elbise giydiğini bildiğin gormedim (ukalalık gibi olucak ama 6 yasından beri operaya goturulen,sonra sevip kendi iradesiyle gidenim).tabi kaç yasındasın bilmiyorum ya da kız arkadasın nasıl bir bunye ki takım elbise zorunlulugu var anlamadım. bi de ne izlediniz??=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Masquerade said: bence firefox daha iyi yea. :( Moralimi bozdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 irin said: ya o deil de prömiyerler dısında genç neslin takım elbise giydiğini bildiğin gormedim (ukalalık gibi olucak ama 6 yasından beri operaya goturulen,sonra sevip kendi iradesiyle gidenim).tabi kaç yasındasın bilmiyorum ya da kız arkadasın nasıl bir bunye ki takım elbise zorunlulugu var anlamadım. bi de ne izlediniz??=) şöyle söyleyim akrabaları oynayan şahıslar olduğu için ve onlar ile tanışmam gerektiği için tek düzgün elbisem olan ve asırlardır dolabımda duran takımları çekmem gerekiyor idi(ki ben üstüne şeftali suyu dökerek ortadan kaldırdım o durumuxD) gayet salaş gittim ilk izlenim önemli tabi:P şaka bi yana 2. gidişim yavaştan hoşuma giderse yandım opera xD le boem gibi bir şey idi galiba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Düzeltme: La bohéme oyun adı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ayrıca kız arkadaşım da gayet salaş bir varlıktır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Senin burjuva alışkanlıkların benim hiç ama hiç ilgimi çekmiyor, halk açlıktan inlerken orada 60-70 adamın gerçeklikten kopuk bağırış çağırışlarını dinlemeyi reddediyorum. Ya beni böyle seversin ya da kara toprağın olursun. Böyle de bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 pogodi said: birbirinize göre değilsiniz. ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 PhysX said: Nerden ya bu mont?Bulamadim konikste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sam Aiken said: hayatı boyunca lisede bile takım elbise benzeri bir şey giymemiş bir adam olarak ve en uç noktaya kadar giymek istemeyen bir birey olarak evet kız arkadaşım öldürmek istiyor beni benzeri bir yardım çağrısı idi bu sonuçta nefret ederim giymekten abidik gubidik kravat vs ceket meket boooooooooooook gibi tatmin oldun mu conem? Arkadaşım. Bir operaya gitmemek için bu kadar çaba sarf edip bu kadar karakterinin analizine girdiysen ya 15-18 ya da 40-50 yaşındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 teşhisin ve cümlelerin saçma ve mantıksız peki diyerek geçiyorum yanından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mille said: Nerden ya bu mont?Bulamadim konikste? http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=5851 bu da anasayfası galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: birbirinize göre değilsiniz. ayrılın. (tu) hep giydim ben takım çok efendi bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ne mutlu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 operaya bedava gidilir mi ya, ıy fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 memelerini ellerken iyi gidiceksin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kızın telefonunu ÖM den at. yok operaya gitmeyi seven kız bulmuş adam şikayet ediyor. ne adamlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 uyu salya akıt, bi de osur.. opera senin için bitmiştir!! bi daha operanın şahı olsa çağırmazlar zaten!! neyse ki şişko kadın teğet geçti.. ya ona aşık olsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Jadelith said: kızın telefonunu ÖM den at. yok operaya gitmeyi seven kız bulmuş adam şikayet ediyor. ne adamlar var lan. ÖM dan sana selam iletsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ayrıca kız sevmiyor benim kafada sadece akrabaları için zorunlu gittik idrak ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 vauw! sakin yalnız gençler. çocuk gitmiş zati operaya.. artık bi sorun yok dostum anlıyor musun ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yok gayet sakinim de seviyesizlikten rakımını şaşırmış arkadaş godoşluk yapacak seviyeye inmiş ÖM dan tel isteyebilecek kadar düşmüş vah vah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben onlara avrad bulurum no vöriiz buraların p.i.m.p i benim gençler babaya gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yuppi! karıcı geldi.. ben 52kiloluk bi tane sarışın hatun alıcaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar