huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Arkadaş gönderdi linkini, şöyle bir site var. Harvard'tan birileri hücre içindeki yaşamı 3d olarak canlandırmışlar. Videoya direk link. Bu konuda eğitim 0 olduğu için tabii ben bişe anlamadım. Bir hengamedir gidiyor; ama ilginç şeyler var. Şu en yukarda resmini koyduğum uzun şey, bildiğin tutup bişeleri çekiyor, yürüyor. 3 dakikalık kısa video, müzik de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bu mu? http://forum.paticik.com/read.php?13,2919533,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 deme!!! arattım ama hücre dedim, hücre içi dedim çıkmadı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 izlemiştim bunu (2-3 sene önce) çok güzel, hatta manda da 1 sayfa açıklamasını da yazmıştım sdf şimdi yazsam daha detaylı yazarım ama üşendim sdf ama görüyoruz ki insan vücudu bariz bir şekilde mükemmel heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ARKADAŞIM!!!111 biz de aratıyoruz bize çıkıyor! ikilik mi yapıyor bu arama!! Ha! HAA!!! yok lam.. başlık altına yazdığımı dedim yine. spesifik bi keyword girebildim.. yazan: dasaaa yazılan: farbrausch, visualice smash falan diye. yoksa ben de bulamamdı belki mi ne hüp hop trip tap tulop.. brizt cıızzt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ha bu arada fark etmeyenler için söyleyeyim bütün bu olanlar onca hücre arasından tek bir hücrede aktive olabilecek onca olaydan sadece birine verilen bir tepki (onca kullandım sayı belirtmek yerine ama o oncalar çok yüksek sayılar onu da belirteyim sdf) yani vücudumuzda her saniye onca x onca böyle olay oluyor ki çoğu daha karmaşık :p edit: tabi bunu insana atfettim ama kan damarı ve alyuvarları her canlı da olabilecek bir olay ama olsun yine de insan daha mükemmel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 huun said: Bu konuda eğitim 0 olduğu için tabii ben bişe anlamadım. Bir hengamedir gidiyor; ama ilginç şeyler var. Şu en yukarda resmini koyduğum uzun şey, bildiğin tutup bişeleri çekiyor, yürüyor. 3 dakikalık kısa video, müzik de güzel. bunlar myosin proteinleri microtubuller üzerinde böyle vesikülleri falan çekiyorlar ve gerçekten böyle hareket ediyorlar sdf. Her bir "ayağını" ileri atışta ona bağlı olan ATPden bir fosfor kopuyor ve bunun yarattığı enerji ile ayağı ileri atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 rabbim ne guzel yaratmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hücre bilgim olmasına rahmen ne nedir ne değildir anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 vucut içinde geçen çok güzel oyun yapılabilir ya, bunu izleyince hep aklıma o geliyo, alyuvar olarak başlayacaz fps tarzı, ilerledikçe dnamızı upg edecez güçlenecez vs, ilk görev nezleyi yenmek gibi bişey olabilir, ilerledikçe daha saglam hastalıklar cıkacak karşımıza falan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Quel-Thul said: vucut içinde geçen çok güzel oyun yapılabilir ya, bunu izleyince hep aklıma o geliyo, alyuvar olarak başlayacaz fps tarzı, ilerledikçe dnamızı upg edecez güçlenecez vs, ilk görev nezleyi yenmek gibi bişey olabilir, ilerledikçe daha saglam hastalıklar cıkacak karşımıza falan (:P) ben olsam bu fikrimi yollarım oyun yapımcılarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 e açılmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biyolojiyi unutmuşum ya iki sene önce izleyince aha şu bilmmemne şununla dna kuruyor şu da vıttırı zıttırı diyiveriyordum oysaki :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bismillahirahmanirahim yüce rabbimiz bile bir günde bitirememiş dünyayı yapmayı. tabiiki de böyle mucizeler olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Killer said: hücre bilgim olmasına rahmen ne nedir ne değildir anlayamadım. ulan senin hucre bilgin cekirdek sitoplazma zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 peki birader, o yürüyen zamazingo neyi nereye götürğüyor? paytak paytak da olsa bariz yürüyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 taşıdığı şey vasikül, vasiküller içersinde bir çok şey taşınır. hücre dışına salınacak proteinler, enzimler veya golgiye modifikasyon için götürülecek proteinler. Ama genelde ilkidir, hücre dışına salınacak şeyler. O taşıyıcının hareketi de gerçekten öyle, her turda bir ayağını ileri fırlatarak hareket ediyor. Buarada bir yerdeki protein sentezi dışında bu olaylar tabiki videoda gözüktüğünden daha hızlı oluyor ve daha büyük boyutlarda, bir çok molekülden ziyade yer yer binlerce molekül boyutunda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar