Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu questi nerden bulcam arkadaşlar ? delircem birçok siteye baktım ama hiçbiri bir açıklama yapmamış bu konuda bana yardımcı olabilirmisiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 www.lineagecenter.com[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 burda arkadaşım yaptı o questi çok para isteyen bişi yani çabuk yapmak istiyosan paraya kıyıp gatekeeper kullanacaksın yada saatlerce yolda koşuyosun ordan oraya ordan oraya gönderiyo :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu ne yaws adamlar resmen "oyunu oynadığımız haritayı tanıyalım arkadaşlar " demişler . uff bilseydim lvl 35 de başlardım bu quest e . zaten 3 part da bitinceye kadar lvl 40 oluruz neyse hadi bakalım bana kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 35 questini daha dun yaptim 9 saat harcadim quest icin ve her yolda gordugum clericlerden ww2 aldim almadigim zamanlarda quick step pot ictim son part gelince dayanamadim spirit shotlarimi sattim gatekeeper kullandim yani baya uzun bence yapmadan once bi 200k ayır butun questler icin belki dahada fazla ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar