veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 arkadaşlar şu an bir program var manyak bu böyle birşey olamaz anlatamam hemen bakin star tv de
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Tam artık televizyon programlarında daha fazla saçmalayamazlar dediğim anda çıktı karşıma..
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dasaaa said: bakkal giydirme yarışması? moderatore pm attım düzeltmesi için çünkü programı gördüğüm an kendiden geçtim adam gibi yazamadın kusura bakmayın
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 maço orhan, kokoş esra ya yazıyor türbanlı mahmure de marjinal engin i beğeniyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yaw olay nedir? nooluyore! bakkal da yokmuş??
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aç izle anlatılmaz yaşanır!!!! kısa özet geçmek gerekirse 4 yarışmacı var ve isimleri: Maço Orhan Bey Marjinal Engin Bey Kokoş Esra Hanım "Türbanlı" Mahmure Hanım bu isimleri ben bulmadım kendileri seçmiş, program da kullanıyor bu isimleri. Şimdi bu insanlar birbirlerinin giyim tarzlarına bakıp daha sonra onlara yeni elbiseler alıp giydiriyorlar. Puanlama falan filan var işte. Ama bir görsen 1 saatir gözlerimden yaş geliyor gülmekten çok ciddiyim.
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 MAÇO ORHAN BEY VE İPNE BEY ÇOK KOMİKLER LANSDSFD
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 MAÇO ORHAN YÖNETİR TAM BİR İSTANBUL ERKEĞİ
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 marjinal engin bey maço orhan beyi sarı saçlı falan yapmıştı oraya denk geldim ben, bi de şey vardı türbanlı abla ben etek giymem diye bağırıyordu oraya da denk geldim. 5-10 dakika içinde oldu bu ikisi
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu program efsane dumurlara vesile sadahgsdh
Öne çıkan mesajlar