veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 arkadaşlar şu an bir program var manyak bu böyle birşey olamaz anlatamam hemen bakin star tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ABİ AHAHAHAHA MUAZZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Tam artık televizyon programlarında daha fazla saçmalayamazlar dediğim anda çıktı karşıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bakkal giydirme yarışması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dasaaa said: bakkal giydirme yarışması? moderatore pm attım düzeltmesi için çünkü programı gördüğüm an kendiden geçtim adam gibi yazamadın kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 maço orhan, kokoş esra ya yazıyor türbanlı mahmure de marjinal engin i beğeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yaw olay nedir? nooluyore! bakkal da yokmuş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aç izle anlatılmaz yaşanır!!!! kısa özet geçmek gerekirse 4 yarışmacı var ve isimleri: Maço Orhan Bey Marjinal Engin Bey Kokoş Esra Hanım "Türbanlı" Mahmure Hanım bu isimleri ben bulmadım kendileri seçmiş, program da kullanıyor bu isimleri. Şimdi bu insanlar birbirlerinin giyim tarzlarına bakıp daha sonra onlara yeni elbiseler alıp giydiriyorlar. Puanlama falan filan var işte. Ama bir görsen 1 saatir gözlerimden yaş geliyor gülmekten çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 MAÇO ORHAN BEY VE İPNE BEY ÇOK KOMİKLER LANSDSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 MAÇO ORHAN YÖNETİR TAM BİR İSTANBUL ERKEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 marjinal engin bey maço orhan beyi sarı saçlı falan yapmıştı oraya denk geldim ben, bi de şey vardı türbanlı abla ben etek giymem diye bağırıyordu oraya da denk geldim. 5-10 dakika içinde oldu bu ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu program efsane dumurlara vesile sadahgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar