cenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 selam 5+1 logitech hoperlor takımım var. bu gune kadar hiçbir sorun cıkmadı. ama dün hoperlorleri çıkarıp yenıden taktığımda ön hoparlorlerden ses gelmediğini gördüm. (buyuk ihtimal cıkısı yaktım) bas-center ve arka hoparlorlerden ses cıkıyor. bende idareten ön hoparlörleri arka çıkışna bağladım sadece winampta ses getirebiliyorum. ses ayarlarından ön sesi baska bi çıkıştan vermeyi denedim ama öyle bi ayar bulamadım. bass ı arka cıkışla takas ettirebiliyorum ama önü herhangi bir dier cıkışla takas ettiremiyorum. bunu yapabilmem için bir program bilen varmı? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ses kartini soylemeden bisey soylemek imkansiz gibi. birde ses cikisi aldigin jack line in degilde line out olsa gerek, sanirim parmaklar surctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kart onboard realtek ac'97 audio for via. ve evet line out demem gerekirdi yanlış yazdım iyi hatırlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2 onceki nesil oldugu icin interchangeable jackleri yok kartinin, bildigim herhangi bi yontemle ses alman mumkun degil. ama ote yandan benzer ses kartlarini cok komik meblag lara alabiliyorsun, sb live i mesela 30 lira civari biseye bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hmm tamam o zaman dediğin kibi çözmek çok daha kolay olucak. çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben çıkar tak yaptıgımda 5.1 , 2.1 e dönü$mü$tüm heralde öle bir sorun olmamı$tır.yani bi tıkla düzelmi$ti sonra windows ayarlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar