reddiye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1090694424729&ref=nf umarım canı yanmamıştır bantı çektiklerinde dedim ama eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 süpermi$ cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 said: Kız bulun olm bana Elizabetle kaldım burada Dün yine gittim bi tanesinin yanına İçtim tabi önceden 5-6 tekila Merhaba bağyan dedim sokuldum yanına Ne güzelsin gidelim mi bize beşiktaşa İğrençsin diye çemkirdi tokat attı yüzüme Ciyaklama bağyan tamam giderim gözükmem gözüne Kaçtım oradan hemen eve girdim içeri İnsan değilim galiba açtım hemen benim arşivi Muradıma eremesemde bu akşam. İnadım inat en sonunda bulucam bende bir bağyan. 70 sene de geçse denemeye devam... kedimnickimi7 nickli eksisozluk yazarının akrostis entrysidir.topakla alakalandırayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 neden kedi embesilleşiyor onu anlamadım ben. bıyıklarını bilirdikte tüyleridemi dengesini şey edio. bende yıkayıp filan çıkarmışlardır yani. acıtmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahahah tırsıyo galiba o temastan, yavaştan kaçmaya çalışıyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar