kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sevgili patidaşlarım daha önce severek ayrılmakla ilgili topik açmıştım.Aradan geçen süreden sonra taşlar yerine oturmaya başladı ve sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilim bir ay önce öss ve aile sebebiyle bunalıma girip sabah akşam antidepresan kullanmaya başladı ve tam anlamıyla insanlıktan çıktı .Herkese kötü davranıp kırmaya başladı ben kendisinin üzerine gidince benden ayrıldı ve bu lanet olasıca ilaç yüzünden , ben burda ayrılık acısı çekerken o aklının en ince kıvrımından bile beni geçirmiyor son derece neşeli bir şekilde hayata devam ediyor.Bütün duyguları köreldi ve bir kalemde silip attı beni. Onunla konuştuğumda son derece şımarık ve neşeli takılıyor ve beni şimdi benimle görüşmüyor.Üzüldüğümü onu sevdiğimi , yanında olmak istediğimi anlatıyorum ''istemiyorumq zorlaaa mı yaa'' şeklinde tepki veriyor.Bana en çok batan ben acı çekerken onun ilaç sayesinde kendisini iyi hissetmesi.İşte böyle okuduğunuz için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 İlaç sayesinde seni unutmuş olması ya da neşeli olması biraz zor. kafasından silmiş zaten seni. üstüne ilaçlar da kendi sorunlarını çekebilme kapasitesini yükseltmiştir sadece o kadar. Hiç bir ilaç aşk acısını geçirme kapasitesine ulaşamadı daha üzgünüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Diye düşünürdüm ama kendim kullandım ordan biliyorum ilk zamanlar anneni önünde kıtır kıtır kesseler umrunda olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bırakıcamksın. yol alıcaksın. eskiyi terkediceksin. 4s var, kaçan kovalanır var, bırak dönerse senindir var. klişe olmuş artık bunlar. bunları kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Çok yüksek dozda almadıktan sonra sorun yok.. He illaki geçici bi haz veriyor da sen 1 aydan bahsediyorsun. 1 ayda nelere alışılmıyor ki ilaca alışamayasın.. Kendini kandırıyorsun bence şuan ilaç yüzünden değil bence sana olan ilgisizliği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fede said: 4s var, kaçan kovalanır var, bırak dönerse senindir var. Bunu kaydedeyim de notepad'e, her aşk konusuna yazarım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ayrıca konuyu açan arkadaşa; ZUAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 obsesifik said: Çok yüksek dozda almadıktan sonra sorun yok.. He illaki geçici bi haz veriyor da sen 1 aydan bahsediyorsun. 1 ayda nelere alışılmıyor ki ilaca alışamayasın.. Kendini kandırıyorsun bence şuan ilaç yüzünden değil bence sana olan ilgisizliği :( Benim alışmam 2 ay sürmüştü hemde yarım doz alıyordum.Bu konuda benden tecrübeli psikopat bulamazsın güven bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yani bütün ilişki boyunca bu kız peşimden koştu ve daha ayrılmadan bir hafta önce bana aşık olduğunu söylüyordu depresyon çıldırttı ilaç unutturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Biz o.çocuğuyduk karikatürüne girmek istemiyorum ama 10 senedir fln ilaç kullanıyorum. he psikopatlığı ilaçla ölçüyorsan saygılarımı sunarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 siz siz olun psikopat sevgili yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 obsesifik said: Biz o.çocuğuyduk karikatürüne girmek istemiyorum ama 10 senedir fln ilaç kullanıyorum. he psikopatlığı ilaçla ölçüyorsan saygılarımı sunarım :DŞimdi o karikatüre bende girmek istemiyorum ama bende psikoloji okuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kazım> all kazım her zaman daha iyisini hakediyosun. seni istemeyeni sen nabasın? sorunluyu ilaçlıyı sen nabasın? çok derinlere kazınmış bir geçmişiniz yoksa, sen de aş bunları, kendine gel, hayat güzel demek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o zaman sizler için selami şahinden gelsin http://img247.imageshack.us/img247/9636/2vp5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dynun said: kazım> all kazım her zaman daha iyisini hakediyosun. seni istemeyeni sen nabasın? sorunluyu ilaçlıyı sen nabasın? çok derinlere kazınmış bir geçmişiniz yoksa, sen de aş bunları, kendine gel, hayat güzel demek isterim.Saol dynun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kızın o şekil davranmasının sebebi ilaçlar değil ergenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ilişkilere katılan yabancı maddeler donma noktasını düşürür, kaynama noktasını yükseltir. bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ilac iyi gelmis kiza, zihni acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ginaly said: ilişkilere katılan yabancı maddeler donma noktasını düşürür, kaynama noktasını yükseltir. bilmem anlatabildim mi.grafik lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çizmiceksen ben çizeyim daha geçen hafta labından çıktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dinan vekilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Demek ki ilaçlarla da mutlu olunabiliyormuş. Eroin evde yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kazımkarabekir said: Üzüldüğümü onu sevdiğimi , yanında olmak istediğimi anlatıyorum ''istemiyorumq zorlaaa mı yaa'' şeklinde tepki veriyor. şutla sen bu kızı. istemiyosa istemiyodur, ilac konusunu vicdanını rahatlatmak için bi sebep olarak kullanmamalısın bence. ayrıca (kızla düzgün konustugunu varsayıyorum bu konuyu) kızın verdigi tepki de komik. istemiyorum yeaaaaa nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hocam olay şu : konuşurken bi şekilde bi konuda onu haksız çıkarıcaksın lafı sokup kaçıcaksın.. ama sağlam bi laf sokman lazım ki aklı orda kalsın.. sen kaçmaya başlicaksın.. kovaladıkça kaçar..bunları biliyo olman lazım dostum..ilkokulda deilsin belliki.. 9 yaşında çocuk bile kitabını yazıyo bunların artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eisenheim said: hocam olay şu : konuşurken bi şekilde bi konuda onu haksız çıkarıcaksın lafı sokup kaçıcaksın.. ama sağlam bi laf sokman lazım ki aklı orda kalsın.. sen kaçmaya başlicaksın.. kovaladıkça kaçar..bunları biliyo olman lazım dostum..ilkokulda deilsin belliki.. 9 yaşında çocuk bile kitabını yazıyo bunların artık.. evet haklısında işte kaybedilen daha değerli gelmeye başlar ,duygularımı kontrol etmekte baya zorlanıyordum elesso said: kızın o şekil davranmasının sebebi ilaçlar değil ergenlik aynen hocam , zaten 8 aylık ilişki boyunca hep karşı tarafın neler hissettiğini anlıyamıyan empati yapamayan bir tutum sergiledi (sadece bana değil herkese karşı ) tam bir ergen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar