Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obama nın Türkiye'ye gelmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

Mecliste yaptığı konuşmasında ince detaylar saklı.Elimizde bulunan kozları birbir verdiğimiz bir dönemde dahasıda gelecek.Bunlara girişi Obama yaptı.Örneğin;

Ruhban Okulu açılmalı

Ermeni yalanını "soykırım" demesede sınırların açılmasının gerekli olduğunu

Kıbrıs isteklerini...

Ülkeyi teslimiyetçi bir dış politika ile yöneten bir hükümet ulusal çıkarlarımıza Tam anlamıyla ters düşen bu istekleri çok geçmeden bir bir hayata geçirecektir düşüncesindeyim.

Bunlardan ilkini "Rasmussen" dangalağının NATO ya genel sekreter olmasını kabul ederek gerçekleştirdiler.Ve yine bakın haber sanki bir zafer havasıyla veriliyor.İyi politika , iyi strateji nidalarıyla. Halbuki tam anlamıyla teröre destek vermiş, müslümanlığı, peygamberimizi aşağılamış bu şahsiyetin veto edilmesi gerekirdi.İşte o zaman hem AB'ye,

"Roj TV'nin yayınına düşünce özgülüğü bişey yapamayız diyerek teröre açık bir şekilde destek veren Danimarka
ve dolayısıyla AB'yi Rasmusseni, müslümanları aşağılayan Danimarka ve AB'yi ve rasmusseni veto ediyoruz"

diyebilseydik dünyaya verebileceğimiz mesajın büyüklüğünü göremiyor musunuz?

Gerçekleşmeyecek tavizler koparmışız , seviniyoruz.

Yazık ki Türkiye elinde ki inanılmaz kozları bir bir kaybediyor, kaybettiriliyor.Dış işleri yoksunu bir Bakan; Millet,ulus yoksunu kimliksiz bir Başbakan, yandaş bir cumhurbaşkanı ile daha fazlasınıda beklememek lazım.

Obama ile Elimizdeki en önemli ulusal çıkarlarımızıda kaybedeceğiz.Ermenistan ile sınırları açacaklar, devamında seni yapmadığın bir kırımla suçlayan bir ülkeyle ticari ilişkiler başlayacak, "e hadi bunuda yaptınız bari şu tazminat işinide kabul edinde aradaki oluşan ılımlı hava devam etsin" diyecekler , toprak diyecekler..!!

Yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

anneannemle soyle bir diyalog geciyor aramizda sabahtan beri

-obama obama diyorlar sabahtan beri kim bu kari oglum

-amerikan baskani geldi huseyin o kadin degil

-nee gavurlar adi huseyin olan bir kariyi baskanmi secmis vah vah dunya ne hallere geldi

-yok erkek ve zenci o

-zenci kadinmi secmisler hemde vah vah vaaaah

-erkek anneanne o erkek admain adi huseyin

-huseyin diye gavurmu olur lan hem obama hem erkek hem zenci dalga mi geciyorsun benle, utanmiyomusun yaslinla dalga gecmekten cikh disarihhhh
Sosyal ağlarda paylaş

yazan oldu mu görmedim, topic'i pek okumadım da oldukça komik bi tercüme hatası varmış.. yani tercüme hatasıdır heralde. umarım..

"ABD Başkanı ve NATO sıfatıyla ne PKK’yı ne de bir terör örgütünü desteklemiyorum. "

"ne ... ne de" olumsuzluk anlamı verir, cümle sonunda da olumsuzluk koydu mu olur sana üssü'nün üssü. destekliyorum olmuş bariz.

burada yazıyor. kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
turkcede cift olumsuzluk yaratan cumle yapısı yokki. sencumleyı kurup ortaya koysanda ole, negatifin negatifi bir anlam icermez.

böyle deyince gidip anneme sordum da (ankara üni, türk dili mezunu) çift olumsuzluk var türkçede ( cebimde para yok değil. gibi bi örnek verdi.) fakat burada ki anlatım bozukluguymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

etmeleri mantıklı olur ama o zaman da obama geldi bütün iş yerleri tatil oldu gibi bi durum çıkar ortaya. o da garip olur.

ki zaten etmeseler de anadolu yakasında oturup avrupaya işe gidenler yarın gidemicek mesela.

obama ne zaman gidio bu arada? çarşamba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...