sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obama gir koluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mecliste yaptığı konuşmasında ince detaylar saklı.Elimizde bulunan kozları birbir verdiğimiz bir dönemde dahasıda gelecek.Bunlara girişi Obama yaptı.Örneğin; Ruhban Okulu açılmalı Ermeni yalanını "soykırım" demesede sınırların açılmasının gerekli olduğunu Kıbrıs isteklerini... Ülkeyi teslimiyetçi bir dış politika ile yöneten bir hükümet ulusal çıkarlarımıza Tam anlamıyla ters düşen bu istekleri çok geçmeden bir bir hayata geçirecektir düşüncesindeyim. Bunlardan ilkini "Rasmussen" dangalağının NATO ya genel sekreter olmasını kabul ederek gerçekleştirdiler.Ve yine bakın haber sanki bir zafer havasıyla veriliyor.İyi politika , iyi strateji nidalarıyla. Halbuki tam anlamıyla teröre destek vermiş, müslümanlığı, peygamberimizi aşağılamış bu şahsiyetin veto edilmesi gerekirdi.İşte o zaman hem AB'ye, "Roj TV'nin yayınına düşünce özgülüğü bişey yapamayız diyerek teröre açık bir şekilde destek veren Danimarka ve dolayısıyla AB'yi Rasmusseni, müslümanları aşağılayan Danimarka ve AB'yi ve rasmusseni veto ediyoruz" diyebilseydik dünyaya verebileceğimiz mesajın büyüklüğünü göremiyor musunuz? Gerçekleşmeyecek tavizler koparmışız , seviniyoruz. Yazık ki Türkiye elinde ki inanılmaz kozları bir bir kaybediyor, kaybettiriliyor.Dış işleri yoksunu bir Bakan; Millet,ulus yoksunu kimliksiz bir Başbakan, yandaş bir cumhurbaşkanı ile daha fazlasınıda beklememek lazım. Obama ile Elimizdeki en önemli ulusal çıkarlarımızıda kaybedeceğiz.Ermenistan ile sınırları açacaklar, devamında seni yapmadığın bir kırımla suçlayan bir ülkeyle ticari ilişkiler başlayacak, "e hadi bunuda yaptınız bari şu tazminat işinide kabul edinde aradaki oluşan ılımlı hava devam etsin" diyecekler , toprak diyecekler..!! Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 anneannemle soyle bir diyalog geciyor aramizda sabahtan beri -obama obama diyorlar sabahtan beri kim bu kari oglum -amerikan baskani geldi huseyin o kadin degil -nee gavurlar adi huseyin olan bir kariyi baskanmi secmis vah vah dunya ne hallere geldi -yok erkek ve zenci o -zenci kadinmi secmisler hemde vah vah vaaaah -erkek anneanne o erkek admain adi huseyin -huseyin diye gavurmu olur lan hem obama hem erkek hem zenci dalga mi geciyorsun benle, utanmiyomusun yaslinla dalga gecmekten cikh disarihhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hahaaha obama nın 3.5 attığı an! http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3260 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 nisan 1 de gelcekti aslında sultanahmette açıklama yapcaktı sağında rte solunda a.gül, dünyaya aslında müslümanım ben die. en iyi 1 nisan olabilirdi tarihteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 haha baya tirsmis sahinden, yani tirsmaktan ziyade anlik beklemedigin anda birsey olunca verilen tepki vardir ya o, ama biraz komik olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Refleks işte o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aha yedim böğrüme mermiyi" demiş sanki içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 backhandimle ehe ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yazan oldu mu görmedim, topic'i pek okumadım da oldukça komik bi tercüme hatası varmış.. yani tercüme hatasıdır heralde. umarım.. "ABD Başkanı ve NATO sıfatıyla ne PKK’yı ne de bir terör örgütünü desteklemiyorum. " "ne ... ne de" olumsuzluk anlamı verir, cümle sonunda da olumsuzluk koydu mu olur sana üssü'nün üssü. destekliyorum olmuş bariz. burada yazıyor. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 turkcede cift olumsuzluk yaratan cumle yapısı yokki. sencumleyı kurup ortaya koysanda ole, negatifin negatifi bir anlam icermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 "...ne PKK’yı ne de bir terör örgütünü desteklemiyorum diye bir şey var ikisini de desteklerim" gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Cuce said: turkcede cift olumsuzluk yaratan cumle yapısı yokki. sencumleyı kurup ortaya koysanda ole, negatifin negatifi bir anlam icermez. böyle deyince gidip anneme sordum da (ankara üni, türk dili mezunu) çift olumsuzluk var türkçede ( cebimde para yok değil. gibi bi örnek verdi.) fakat burada ki anlatım bozukluguymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 "Obama kahvaltıda iki yumurta ve domuz pastırması yedi." -Ana Haber en merak edilen şeylerden birini öğrenmiş olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 HANI MUSLUMANDI, HUSSEIN DEDINIZ JOHNNY CIKTI!! QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yanlız konuşması harika ve okumadan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya boyle onemli biri gelirken is yerlerini falan tatil edemezler mi 1 gunlugune? Yazik insanlara trafikte can cekiseceklerine evlerinde oturur herkes mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 etmeleri mantıklı olur ama o zaman da obama geldi bütün iş yerleri tatil oldu gibi bi durum çıkar ortaya. o da garip olur. ki zaten etmeseler de anadolu yakasında oturup avrupaya işe gidenler yarın gidemicek mesela. obama ne zaman gidio bu arada? çarşamba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abı tatil edersek, paso baskan gonderip hasarsslarlar ülkeyi, hic odungelmez et gelmez altın taş gelmez. kalırız valla fedual agede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Biran önce gitmesini istiyorum ülkesine Allah muhafıza Türkiye'de başına bi iş gelse bişey olsa adama Türkiye'den sorulcak hesabı o yüzden şu anda Türkiye'nin üstünde büyük bi yük var gittiği anda kuş gibi olcaklar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sayesinde 2 sınavım yalan oldu, <3 Lolbama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Oh anasini satayim adama bacon var bize yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sana yok, sen kazana dustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ankara da yollar kapandı feci şekilde. Dikmen den Kızılay a Bahçelievler üzerinden gittim dolmuşla. O da Necatibey e kadar. Yürüsem daha hızlı giderdim. Bu yüzden sıcak karşılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar