Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş seneye maçlarını Anadolu'da oynayacak.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Reksa said:
bursa'ya gelmesinlerde..

sadece bursa değil anadoluda çok sağlam tribün gruplarına sahip iller ve takımlar var. onların da kendi statlarında bir istanbul takımının oynamasına izin vericeklerini sanmıyorum. kocaeli, sakarya, bursa, eskişehir gibi kent bilinci yüksek şehirlerden bahsediyorum. bunların içinde izmir, antalya ve ankara'yı da katabiliriz ama onlar da bu saydığımız illerden artık biraz daha büyük adediliyor, yani orda pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

ama ilk başta saydığımız şehirlerden bir tanesine gidildiği taktirde o tribün grupları olay çıkarmaya yeltenebilir.

burası x başka takım yok mottosu.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
güzelim fulya tesislerini elden çıkarıp iyice ümraniyeye yerleşen ve anadolu takımı statüsüne geçiş yapan beşiktaştan da bunu beklerdim :)

bunun gibi adamları direk olarak banlasanıza futbol bölümünden hatta paticikten.

insan cahil olur ama bu kadar cahil olmamalı. yazık sana. acıdım cidden bak. kara cahil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
Arkasokak said:
güzelim fulya tesislerini elden çıkarıp iyice ümraniyeye yerleşen ve anadolu takımı statüsüne geçiş yapan beşiktaştan da bunu beklerdim :)

bunun gibi adamları direk olarak banlasanıza futbol bölümünden hatta paticikten.

insan cahil olur ama bu kadar cahil olmamalı. yazık sana. acıdım cidden bak. kara cahil.

bu ve bu şahsa benzer bireylerin kullandığı provokatif üslup yüzünden ben ceza alıyorum. lütfen bu tip kullancıların prim yapmasına müsade etmeyelim. illa birileriyle badi olup yağ çekmek zorunda değiliz ince espri yapabilmek için :) azıcık sabır ve özgüven talep ediyorum sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Hala kafasında istanbul u anadolu avrupa olarak ayıran adamdan ne gibi bi yorum bekleyebilirsiniz ki ?

Fenerbahçe anadolu klubu asla avrupa klubu olamayacak stadı taşırsa belki.
Gs her daim avrupa klubu
beşiktaş avrasya

yazık lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
Mumu said:
Arkasokak said:

bu ve bu şahsa benzer bireylerin kullandığı provokatif üslup yüzünden ben ceza alıyorum. lütfen bu tip kullancıların prim yapmasına müsade etmeyelim. illa birileriyle badi olup yağ çekmek zorunda değiliz ince espri yapabilmek için :) azıcık sabır ve özgüven talep ediyorum sizden.
Hocam trollükte legendary oldun ya :S de get pls
Sosyal ağlarda paylaş

arkasokak a bi konuda katiliyorum. bu kluplerin stadlarinin yerleri, tesislerinin yerleri onemlidir bence. fenerbahcenin dereagzindan cikip samandiraya gitmesi de, besiktasin fulyadan cikip umraniyeye gitmesi de bana gore yanlis bi hareket, taraftar acisindan. tabi oradaki tesis daha guzeldir, sattiklari sehir icindeki arazilerden ekonomik gelirler alirlar o ayri. ama taraftarin butunlugu icin kotu bir durum. bana gore galatasaray seyircisi de mecidiyekoyden sonra seyrantepeye alismakta gucluk cekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs-Bjk-fb nin tokat ilinin takımı olduğunu sanıyorsunuz herhalde ?

koca İstanbul ? hayatınızda istanbul gördünüz mü merak ediyorum.

Türkiye nin metrekaresi en pahalı yerlerinden birinde 1000metrekarelik tesis mi kalır? Siz klup başkanı olsanız bu kafayla klubu amatör kümede bile düşürürsünüz.Beşiktaş o lağım basan Fulya yı ne hale getirdi bugun artık her sene 30 milyon$ üzerin para kazanacak fulyadan.
Ümraniye gibi şehir gürültüsünden uzak doğa ile iç içede harika bi tesis yaptı.

Galiba Siz Real Madrid in Barcelona nın tesislerinin şehir meydanında olduğunu sanıyorsunuz.

Bugun Gs'ın bile şu an Florya Tesisleri bir futbol takımı için çok büyük lüks ve külfettir.
Metrekare nin altın değeri olduğu semtlerden birinde tesisleri.Saçma abuk subuk bir isim tartışması için orda kalıcağını mı sanıyorsunuz?

Saçmalamayın allah aşkına ya. Ciddi ciddi tartışıyorsunuz ya bide.
Sosyal ağlarda paylaş

real madridin tesisleri santiago barnabeu ya arabayla 10 dakika falan suruyor.
barcelona nin tesisleri nou camp a yurume mesafesinde 4-5 km civari.
benim anlatmak istedigim suydu. kadikoy bilinir ki fenerbahcelidir ve maclardan sonra galatasaray yendiginde orada bir kutlama olmaz, ya da fenerbahceliler cikip taksimde kutlamalarini yapmazlar. her takimin bir semti, bir lokasyonu vardir. Besiktas gidip umraniye yerine sariyerde, seyrantepede kursaydi o tesislerini bence daha mantikli olabilirdi.
mesela ikitellideki olimpiyat stadi muhtesem bi stad olsaydi ulasimi ve herseyiyle, galatasaraylilari tatmin edebilecek miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
patinin özelliği bu belki de, üyelerin kalitesiz insanları dışlaması ve bu tip insanların büyük oranda uzak tutulması moderasyonla falan olmuyor zaten, hak edene hak ettiği muamele gösteriliyor bence.

ha benim dorukuma. peki bu adalet timsali doruk üye arkadaşımız atılan "dışlama amaçlı" mesajlardaki hakaret amaçlı içeriğe ne diyecekler? yüce şahsiyetiniz ve vicdanınız ne buyurur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...