Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gençlerimiz facebookta maşallah harıl harıl anket dolduruyor, belki oy vermeyen gavat kesimi de oy vermeye teşvik eder öylesi bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 benim bildigim zaten evden falan verilmior dijital oy yine sandıga gider gibi gidilior fakat oy sandıgı yerine pc gibi bişi var pusula dijital, veriosun direk işlenior sisteme böyle olması gerek yada ben salladım cok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dokunmatik ekrandan da ayarlanabilir aslında. adamın biri şıkları ayarlar . insanlar da adayına dokunur . emin misin der makine? oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 neden bu oyda mürekkep yoktu anlamadım, boş arazideki hayali seçmenler oy kullandımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar