Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"CHP'nin oylarını 100 TL'ye yaktık"

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Hahahahahahaha

Kamera şakasının son bölümü biraz önce Atv de yayınlandı. Adamın mhp mi yoksa chp mi dediğini tam duyamadım ama işin özeti bu sefer de bu iki partiden birinden akp oylarını yakması karşılığında 3000 ytl aldığını açıkladı. Bunun akp'nin oyları çalmadığının kesin kanıtı olmayacağını biliyorum. Ama duruma ağzımı bırakıp başka bir tarafımla gülmeme engel teşkil etmiyor :D

hahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'ta Kanal D'den video koymuşlar Genç Bakış programından.

Kadının teki bağlanıyor, başından geçenleri anlatıyor. Kendisi bir avukat. Kayışlı ilçesinde bilmemne okuluna atanmış. Oylar kullanılıyor, 85-90 yaşlarında kaç yaşında olduklarını bile söyleyemeyen onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor. Kadın görevli olarak bunu durdurmaya çalışınca üstüne yürüyorlar falan.

Kıssadan hisse, bu seçimi ciddiye alıp da sonuçlarına katlanan Türk vatandaşı haindir.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

İsterse gözünüzün önünde yapılsın yolsuzluk. Siz Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğunuz sürece, Türkiye cumhuriyetinin yaptığı seçim yöntemini zaten kabul etmiş bulunuyorsunuz Ve sonuçlarına saygı duymak zorundasınız. Yapabileceğiniz şey gerekli mercilere gerekli şikayetlerde bulunmaktır. Ha bir çare bulamadıysanız ''Gerekli merci olmaktır.'' Anayasa hukukuna dayalı kuralları tanımamak, hukuken yapılması zorunlu olan seçimleri görmezden gelmek Teröristlerin yapacağı iştir. Atatürk genci olarak ülkene sahip çıkmak bu değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
oy kullanma değil oy kullandırtma. her okudugunu dogrulugu ile değil kendi inandıgın gibi anlamaya calıstıgını da kanıtlamıs oldun.

oy kullandırtma legaldir. bu yuzden "oy kullandırtma" gibi bir yakarış saçma sapan bir yakarıştır.

örnegin benim komşum "ilçe oyunu Chp ye vericeksin yoksa valla küserim" dedi, ve ben ilçe belediyesi için oyumu sırf onun hatrı için chp ye verdim.

bu gayet legal bir davranıştır.alan razı veren razı.
90 yaşındaki bir insanın ya oy kullanma hakkını alırsın, yada zaten o yaşta bir insan kendi tuvaletini bile dogru düzgün yapamaz, elbet birilerinin istedigi oyu verir,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
...onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor.

simdi biri cıkar her okuduguna inanma der, sonra neye inanacagımı falan soyler. ama senin yaptıgın daha acınası, "zaten o yasta insan kendi tuvaletini bile yapamaz istedigini yaptırırsın" diyen biri ile tartıstıgım icin kendimden utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hay senin kafana be adam...

90 yaşında kendini bilmeyen adama oy kullandırtmak legaldir peki ahlakimidir?
Siz de ahlak yoksunluğu var sanırım ki savunuyorsunuz. Siz orda 90 yaşındaki adamın zaafından yararlanarak kendi çıkarınıza kullanıyorsunuz.

adam kendini biliyorsa söylersin akp ye versin.Verir vermez kendi bileceği iş ama kalkıpta parmağını alıp istediğin partiye bastırtamazsın.Ahlaki değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
said:
...onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor.

simdi biri cıkar her okuduguna inanma der, sonra neye inanacagımı falan soyler. ama senin yaptıgın daha acınası, "zaten o yasta insan kendi tuvaletini bile yapamaz istedigini yaptırırsın" diyen biri ile tartıstıgım icin kendimden utanıyorum.

demagoji yapma.saçmalıksın.
evet yaptırırsın varmı itirazın?bu işin etik veya dogru oldugunu söylemedim, birşeye itiraz etmen için onun illegal olması gerek, gider eleştirirsin bu olayı, ama sanki illegal bir olaymış gibi gösteremessin.

@sinad

kafama dedigin neyse sana ve demagogluguna iade ediyorum.
ben öyle birşeyin hiçbir zaman ahlaki ve etik oldugunu savunmuyorum, dedigimde basit,
ya 90+ üstü vatandaşın oy verme hakkını alırsın,yada buna razı olursun.zaten 90 yaşına gelmiş bir insan artık saglıklı düşünmekten uzaklaşmaktadır.

zaten senin yapıcagın tek şey oturup söylenmek, hiçbir çözümün yok hiçbirşeye, darbeden başka.

zaten de 5000 nüfuslu leichstein da yaşamıyoruz, 80 yaş üstü vatandaşlarımızla oylar degişssin.

daha da demagojiyle gelmeyin, biraz rasyonel düşünün plz.
Sosyal ağlarda paylaş

dijital ortam değil de bildiğim kadarıyla oy verme kısmında elektronik makinalar kullanılıyor çoğu ülkede.

Milletimizin internetteki bilumum ankette nasıl gaza gelip türkiyeyi en öne çıkardığını göz önünde bulundurursak dijital ortamda yapılan bir seçimde seçmen sayısının 5-10 katı oy çıkması işten bile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...