Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 chp oyları 100 gayme mi ediyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 akpnin oylar da 5 suudi arabistan riyaline yakilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o da bişiymi, bende bi limonataya akp oyları yaktım.ama pişman oldum keşke hepsini yaksaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bazı arkdaşlar saldırmak için kemik atılmasını bekliyor önlerine sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 at bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hahahahahahaha Kamera şakasının son bölümü biraz önce Atv de yayınlandı. Adamın mhp mi yoksa chp mi dediğini tam duyamadım ama işin özeti bu sefer de bu iki partiden birinden akp oylarını yakması karşılığında 3000 ytl aldığını açıkladı. Bunun akp'nin oyları çalmadığının kesin kanıtı olmayacağını biliyorum. Ama duruma ağzımı bırakıp başka bir tarafımla gülmeme engel teşkil etmiyor :D hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bak işte akepenin oyları daha çok para ediyor dedim size asasdhjasldasjdlhsjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben böyle habire her duyduğumu anında haber yapsaydım , ve üzerine gelen tepkileri , yorumları okusaydım , çok eğlenirdim heralde. Ne güzel habercilik ama , oltacılık veya da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 VSFIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Facebook'ta Kanal D'den video koymuşlar Genç Bakış programından. Kadının teki bağlanıyor, başından geçenleri anlatıyor. Kendisi bir avukat. Kayışlı ilçesinde bilmemne okuluna atanmış. Oylar kullanılıyor, 85-90 yaşlarında kaç yaşında olduklarını bile söyleyemeyen onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor. Kadın görevli olarak bunu durdurmaya çalışınca üstüne yürüyorlar falan. Kıssadan hisse, bu seçimi ciddiye alıp da sonuçlarına katlanan Türk vatandaşı haindir. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 darbe yapalım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Darbe istiyoruz + 90 yaşındakilerin oy kullanma hakkı yasaklanıcaK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oy kullanma değil oy kullandırtma. her okudugunu dogrulugu ile değil kendi inandıgın gibi anlamaya calıstıgını da kanıtlamıs oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 İsterse gözünüzün önünde yapılsın yolsuzluk. Siz Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğunuz sürece, Türkiye cumhuriyetinin yaptığı seçim yöntemini zaten kabul etmiş bulunuyorsunuz Ve sonuçlarına saygı duymak zorundasınız. Yapabileceğiniz şey gerekli mercilere gerekli şikayetlerde bulunmaktır. Ha bir çare bulamadıysanız ''Gerekli merci olmaktır.'' Anayasa hukukuna dayalı kuralları tanımamak, hukuken yapılması zorunlu olan seçimleri görmezden gelmek Teröristlerin yapacağı iştir. Atatürk genci olarak ülkene sahip çıkmak bu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 toggie said: oy kullanma değil oy kullandırtma. her okudugunu dogrulugu ile değil kendi inandıgın gibi anlamaya calıstıgını da kanıtlamıs oldun. oy kullandırtma legaldir. bu yuzden "oy kullandırtma" gibi bir yakarış saçma sapan bir yakarıştır. örnegin benim komşum "ilçe oyunu Chp ye vericeksin yoksa valla küserim" dedi, ve ben ilçe belediyesi için oyumu sırf onun hatrı için chp ye verdim. bu gayet legal bir davranıştır.alan razı veren razı. 90 yaşındaki bir insanın ya oy kullanma hakkını alırsın, yada zaten o yaşta bir insan kendi tuvaletini bile dogru düzgün yapamaz, elbet birilerinin istedigi oyu verir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 said: ...onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor. simdi biri cıkar her okuduguna inanma der, sonra neye inanacagımı falan soyler. ama senin yaptıgın daha acınası, "zaten o yasta insan kendi tuvaletini bile yapamaz istedigini yaptırırsın" diyen biri ile tartıstıgım icin kendimden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hay senin kafana be adam... 90 yaşında kendini bilmeyen adama oy kullandırtmak legaldir peki ahlakimidir? Siz de ahlak yoksunluğu var sanırım ki savunuyorsunuz. Siz orda 90 yaşındaki adamın zaafından yararlanarak kendi çıkarınıza kullanıyorsunuz. adam kendini biliyorsa söylersin akp ye versin.Verir vermez kendi bileceği iş ama kalkıpta parmağını alıp istediğin partiye bastırtamazsın.Ahlaki değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 toggie said: said: ...onlarca yaşlı insan getirilip zorla AKP oyu kullandırtılıyor. simdi biri cıkar her okuduguna inanma der, sonra neye inanacagımı falan soyler. ama senin yaptıgın daha acınası, "zaten o yasta insan kendi tuvaletini bile yapamaz istedigini yaptırırsın" diyen biri ile tartıstıgım icin kendimden utanıyorum. demagoji yapma.saçmalıksın. evet yaptırırsın varmı itirazın?bu işin etik veya dogru oldugunu söylemedim, birşeye itiraz etmen için onun illegal olması gerek, gider eleştirirsin bu olayı, ama sanki illegal bir olaymış gibi gösteremessin. @sinad kafama dedigin neyse sana ve demagogluguna iade ediyorum. ben öyle birşeyin hiçbir zaman ahlaki ve etik oldugunu savunmuyorum, dedigimde basit, ya 90+ üstü vatandaşın oy verme hakkını alırsın,yada buna razı olursun.zaten 90 yaşına gelmiş bir insan artık saglıklı düşünmekten uzaklaşmaktadır. zaten senin yapıcagın tek şey oturup söylenmek, hiçbir çözümün yok hiçbirşeye, darbeden başka. zaten de 5000 nüfuslu leichstein da yaşamıyoruz, 80 yaş üstü vatandaşlarımızla oylar degişssin. daha da demagojiyle gelmeyin, biraz rasyonel düşünün plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Liechtenstein demeye calistiysan ulkenin nufusu 35 bin civarinda. Hakkini yemeyelim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 20 ytlye ben yakardım .çok kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Oy verme işlemi bile sanki bizim ülkeye fazla gibi ya. Bir seçim oldu altından çıkmayan pislik kalmadı. Her iki durumda da ülkenin en büyük 2 partisinden biri (ki hangisi olduğu ortada da hadi olasılıkla başladık isim koymayalım) pisliğin merkezi durumunda. Sonumuz hayır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dijital ortamda oy verdilir mi yapan ülkeler var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dijital ortam değil de bildiğim kadarıyla oy verme kısmında elektronik makinalar kullanılıyor çoğu ülkede. Milletimizin internetteki bilumum ankette nasıl gaza gelip türkiyeyi en öne çıkardığını göz önünde bulundurursak dijital ortamda yapılan bir seçimde seçmen sayısının 5-10 katı oy çıkması işten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ya öyle olması ve kontrol altında tutulabilir şekilde olması tabi dijitalden kastım evet. geçmeliyiz yani artık o muhabbete.daha az saçmalık olur gibi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar