Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu tip kim alla sen hiç yakışmamız gruba gitmicem konsere gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 öbürünün anüs yaylaları gevşemiş, iyi bateri çalamıyormuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 placebo ne ya? leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mailimde gördüm türkiye'ye geliyorlarmış da Ayakta: 71,50 TL (İndirimli Dönem) Sahne Önü: 160,00 TL seveni olsaydım vermezdim şunu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu fiyatlara kimse izlemez placebo. rock'n coke'a geldiklerinde pazar günü trafige kalmadan cıkabilmek icin izlememistim headliner olmasına ragmen. yani sevmesem de en azından merak eder dinlerim, performanslarını izlerim her grubun ama bunları izlemek icin trafige kalmayı goze alamamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben seveniyim. o kadar para veremem kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 indirimli dönem bi de placeboya bu kadar para vereni arkadaşlıktan silerim, gidin linkin park falan seyredin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 rakınkokta 35 lira falandı bunların biletleri, hemde sabahtan akşama kadar bi ton yan grup vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar