paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Babamın aracına tamponlara falan şu şeffaf filmden yaptıracağım. Acaba Göztepe/Bostancı taraflarında düzgün yapan bir yer bilen var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Sonax ile görüştüm, bana 800-1.000 TL arası fiyat değişir dediler. Kaput, ön tampon, farlar, sis farları, çamurluk, arka tampon dâhilmiş buna. Film bilgisayarla aracın modeline göre eğimlere uygun kesilip uygulanıyormuş. Malzeme 3M. %10 ikram olur dediler ama bana çok uçuk geldi be : Tavsiyesi olan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 uçuk ama başın ağrımaz en azından. problem çıkarsa ayak surume de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Neye yarıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Kaportaya sıçrayan taş ve öndeki araçtan savrulan kumlar neticesinde aracın burunu çizilmelere karşı koruyor. Hatta yeni tip polikarbonat camlı farlar için koruma şart :D Sanırım Sonax'a yaptırıcam, sıkı bir pazarlık yapmak lâzım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 E peki çıplak gözle görünebilen birşey mi? Şu ön kaputta sineklik gibi ama şeffaf olupta zamanla sararıp amele duran şeylerden değildir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, O şeffaf olan ve zamanla sarardığında değişen şey. Tabi bu şeyin zamanla sararması tamamen kullanılan malzemeye bağlı. Benim arabamda vardı ve 4-5 sene dayandı, sonrasında çıkartım ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 once aracin hayirli olsun bu 3m dedigin dava ozellikle spor araclarda bir ara cok modaydi. ozellike onler egik oldugu icin cok tas aliyorlar diye sonra millet farkettiki bu 3mleri takinca bir sure sonra aracin rengi degisiyor. soyle soliyim bu 3mleri cikartinca 3mli yerlerle gunese direk maruz kalan yerler arasinda bayag fark oluyor, ustune bunlar tas yiyince putur putur oluyor. yerinde olsam yaptirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Bende daha önce o kadar sorun olmamıştı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kırmızı daha tehlikeli herhalde gunes konusunda. spor araclarda cogunlukla kırmızı gordugum kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Gride anlaşılmazda özellikle kırmızı zaten çok solan bir renk olduğundan farkedilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 istersen bi de ziebarta sor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar