Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bizde geçenlerde denedik, mage yerine melee mi getirsek diyolardı ama 6k dpse çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 knight_of_rose said: hala yapılabiliyormu bu?birde 2. drake kacıncı saniyede iniyor bilen varmı?. up lanmışken bari cevap verelim :D 83 ya da 85. saniye olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 %80 Ulduar gearlı raidle girdik dün, kolayca kestik :D Zamanı hatırlamıyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hortlatmayım diye dokunmamıştım :) siz çıkarmışsınız.. Full Melee grp ile Cumartesi kestik bizde.. Tank nedeni ile uğraştırdı bizi ama sonunda çıktı aradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar