Drall Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kedi yaklaşık bi yaşında. geçen hafta kısırlaştırma ameliyatından önce tartmışlar 3 kilo falanmış(ben kucağımda kediyle teraziye çıktığımda 4 kilo fazla gösteriyo ama), veteriner de ona göre ölçek kabını işaretledi her gün bukadar mama koyun dedi(50gr civarı). mamayı sabah koyduğumuzda kedi akşamüstü nerdeyse bizi yicek şekilde heryere atlamaya başlayınca yemeklerin içine dalmaya çalışınca 4kgın üst sınırı(pakette yazan) 65 grama tamamlamak için 15 gr civarı mama daha koydum (20 bile olabilir elimi bol tuttum =P ), şimdi yine yalvarıyo mama koy diye. ağlıyo, ayaklandımmı mutfağa koşuyo tasının yanına. bi de kulaklığımı yemeye çalışınca sinirlendim boğazlıyodum hayvanı bişey yapmamak için fırlattım 2 metre ileri. ne yapmalı ne etmeli? 2 dilim de salam verdim hala aç. önceden whiskas veriyoduk koyuyoduk öyle tabağına akşama kadar. kedi bize geleli de zaten okadar çok olmadı şuana kadar bi paket whiskas bitti science plan'in 2 yada 3üncü günü. midesi büyüdü de küçülene kadar beklicez mi napcaz anlamadım ki ben =/ bi de bu 50 gramı tek seferde mi koyayım tabağına yoksa 40 sabah 20 akşam şeklinde 60 mı koyuyim, napiyim yardım pls =( böyle 10 gramın hesabını yapıyomuş gibi oldum ama o ölçekteki gram mı bilmiyorum, 50 birim diyelim işte =D belki de gramdır gerçi bilmiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 3 saatte bir 15 20 gr ver hepsini sabah mı veriyordun yaw O_o bi de yemeden önce su içsin tok tutar fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hmm yarın sabah ikindi akşam şeklinde verelim mamayı (3 saate bi mümkünsüz haftaiçi gündüz boyunca kimse olmuyo evde) böylede açlık çekerse kasaptan ciğer alıp versek akşamları ek olarak, hayvan sığır yavrusu gibi bişey olur mu ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kesin olur bide kısırlaştırmışınız öle ciğerle fln beslerseniz obez olur kesin :D. ayrı ayrı vermeyi dene mamayı. haftaiçide sabah evden cıkarken 30 gr aksam geldigindede 30 gr koy öle bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hah ben hep kedinin onunde dolu kap birakiyorum. hatta bazen alip kabin onune koyuyorum yesin diye. benimki tosuncuk olacak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yarım yarım koyuyoz aralıklarla saldırıyo herşeye, ama gece yine aç geziyo =D yazık hayvana biara sorcam veterinere bu böyle aç mı gezicek napcaz arttıralımmı mamayı diye. ama arttırmak da istemiyorum pahalı bişey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bende sabahtan koyuyorum mamasını(90 gr diyo 100-110 gr koyuyom ben :p ) gece 12-1 gibi bitiriyo mamayı ama ondan sonra baska koymuyorum cunku kısırlaştırılmış kedilerde her zaman, kısırlaştırıldıktan sonra kilo problemi olur dikkat edilmezse. yani mama kabının ustunde ne kadar yazıyosa onu koymak lazım veterinerinde böle dicektir ama sor yinede. burayada yazarsan ne dedigini bizde daha iyi bilgilenmiş oluruz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben şişko olsun istiyorum zaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 annem de aynısını dedi =D yazıktır yav hayvana ne atlayabilir ne zıplayabilir ne doğru dürüst oyun oynayabilir valla şişko olsa =/ ama daha sevimli olur gibi de =P gerçi bizim kedi siyah beyaz, böyle ince atılgan avcı tipi daha çok yakışıyo gibi obezlikten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 valla bi arkadaşımın var acayip şişko bembeyaz bi kedisi. gayet net : ) heryere atlayıp da zıplıyo hiç sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar