Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Merhabalar, Arkadaşın çıkma Hammett Signature'unu alınca yaklaşık 1 yıl önce aldığım, gayet temiz, az kullanılmış EVL-K4 gitarımı satmaya karar verdim.Cort EVL-K4 Sıfır fiyatı 700 Lira civarlarında, Düşündüğüm fiyat 400 Lira. Ayrıca Roland 15x Amfimi de satıyorum. Roland 15x Sıfır fiyatı 250-350 lira civarlarında.. 150 lira düşünüyorum amfi için de.. Bursa'da ikamet ediyorsanız elden vs satışı da yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 UP! amfi satılmıştır. gitar 400 liradır (sıfırı 750 lira) gayet temiz durumda, henüz 7 aylık gitar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 350 liraya düştü. gitar tertemiz, 7-8 aylık zaten. off topic; olmazsa gittigidiyor'da denicem şansımı da listeleme fiyatı vermek istemiyorum boşa, satılmassa. gg'de nedir bu gitar pazarı, ya da nerde deneyebilirim şansımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 aynı gitarı amfi + kılıf hediyeli 380'e aldı bir arkadaşım gitti gidiyordan. hemde geçen sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çünkü geçen sene dolar 1350 idi, sıfır 500 lira gibi bir fiyata alınıyordu. yalan mı atıcam abi, araştır gör sıfır fiyatını. pc değil ki bu işlemcisi demode olsun, yeni teknoloji gitar çıksın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar