Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafe Mamba (İstanbul - Avcılar) (İnternet Kafe)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar...

22" Full HD monitorler ve HIS 4850 ekran kartlarıyla Avcılar ve çevresindeki en zehir bilgisayarlara sahip olan kafemiz artık hizmetinizde.

Yıllardır bilgisayar, tasarım ve teknoloji ile yakından ilgili olmamızın birikimlerini en iyi şekilde göstermek için İstanbul Avcılar'da bir İnternet Kafe açmaya karar verdik. Henüz düşündüklerimizin ve hayallerimizin çok uzağında da olsa şimdiye kadar yapabildiklerimiz içimize sindi.
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Paticik üyelerini ziyaretimize bekliyoruz. Tanışma amaçlı ilk saatinizde bir ücret almayı da düşünmüyoruz. Şimdiden teşekkürler :)

Resimlere istinaden yorumlarınızı alabilirmiyim?

Adres: D.Köşkler Mah. Reşit Paşa Cad. Çimen Sk. No:3/2 Avcılar İstanbul
(Merkez caddesinden aşağı inerken havuza gelmeden caddeyi kesen yoldan sola sapın. sağda sini restaurantı görünce sokağına girin, sokaktan girince hemen solda kafemiz görünüyor)
Telefon: 0212 590 48 43
GSM: 0507 274 19 00
Mesaj tarihi:
umarım dediğin gibi olur :)
istediğim oyuncu kitlesi için çok uzak bi yer avcılar. ama napalım simdilik imkanlar buna yetti.
Mesaj tarihi:
forumda reklam yasak.
:D

hayırlı olsun. bi ara benim de hayalim vardı, bi cafe açsak günde şu kadar kar ederiz diye hesap filan yapıyoduk. :)
Mesaj tarihi:
99 dan beri içimizde ukte kaldıydı en sonunda nasib oldu :D
kar zarar işine girme bence artık o kafelerin altın çağı bitti kaç senedir hala saati 1 lira. para için değil zevk için yapıyorum şu an.
Mesaj tarihi:
hangi gencin kafe açma planları olmadı ki ?

Lisede maliyet hesabını böyle öğrendim.Hayallerimle.Kafenin adı bile vardı donanımları herşeyi.

çok istiyorum aslında açmak ama oyuncu kitlesi çok önemli.
gelip sümüklü veletler abi 2saatlik aç cs oynııcam naytonlayn oynııcam derse olmaz o makinalarda =)
Mesaj tarihi:
bu gun 4 eleman geldi abi bi milyonluk acarmısın die :D
bide amca geldi film falan izledi. yannız film arşivinde altyazıları eksik bırakmısım. o sorun oldu. sonra landan left4dead acmaya calıstım, herzaman calısan sey calısmadı. warhammer dawn of war steam istedi (ki normalde sorunsuz çalışıyor müsteri oturunca oldu) fıtık oldum. ama güzeldi ilk gün :)
Mesaj tarihi:
öncelikle hayırlı olsun çok şık olmuş

ben çok uzun süredir internet kafeye gitmiyorum ama herhangi bir mekan için önerilerim şunlar olur

havalandırması çok çok çok iyi değilse sigara içilmesine izin vermeyin sigara içen birinin bile başı ağrıyor çıkıyor mekandan istemsiz olarak

çok gürültü yaptırmayın, ama millet muhabbet yapmaktan da korkmasın yani, iyi ayarlayın hafif bir sesle şarkı çalıyorsanız zaten yüksek sesli olmayan konuşmaların arasındaki boşluk dolar kulağı rahatsız etmez

dediğim gibi havası çok önemli her gün çok iyi havalandırın mutlaka mekanı, ne kadar temiz hava o kadar çok zaman geçirir insanlar. açın günde 2-3 sefer çift taraflı kapı pencere cereyan yapsın hava temizlensin mekan tenha olduğu vakitler

yiyecek içecekle girilmez gibi bir politikanız olmasın bence, ayrıca kendiniz satıyorsanız tabii uygun kaçmaz da yani çok katı olmayın bu konuda elinde kolası susamlı çubuk krakeri olan adam vazgeçmesin içeri girmekten

müşteriyle güler yüzlü bi muhabbet kurup enseye şaplak moduna kaçmadan samimi olursanız zaten gerisi gelir yani. umarım tutar kafeniz bol şans :)
Mesaj tarihi:
Cons said:
temizlik. klavye ve mouseun yağlı olmaması vs.
özel temizleyicisinden aldım özellikle bayanların bu konuda aşırı titiz olduğunu biliyorum. duvara klavye ve mouse larımız her sabah sterile ediliyordur diye bi tabelamsı koysam nasıl olur sence?
Mesaj tarihi:
DoruK said:
öncelikle hayırlı olsun çok şık olmuş

ben çok uzun süredir internet kafeye gitmiyorum ama herhangi bir mekan için önerilerim şunlar olur

havalandırması çok çok çok iyi değilse sigara içilmesine izin vermeyin sigara içen birinin bile başı ağrıyor çıkıyor mekandan istemsiz olarak

çok gürültü yaptırmayın, ama millet muhabbet yapmaktan da korkmasın yani, iyi ayarlayın hafif bir sesle şarkı çalıyorsanız zaten yüksek sesli olmayan konuşmaların arasındaki boşluk dolar kulağı rahatsız etmez

dediğim gibi havası çok önemli her gün çok iyi havalandırın mutlaka mekanı, ne kadar temiz hava o kadar çok zaman geçirir insanlar. açın günde 2-3 sefer çift taraflı kapı pencere cereyan yapsın hava temizlensin mekan tenha olduğu vakitler

yiyecek içecekle girilmez gibi bir politikanız olmasın bence, ayrıca kendiniz satıyorsanız tabii uygun kaçmaz da yani çok katı olmayın bu konuda elinde kolası susamlı çubuk krakeri olan adam vazgeçmesin içeri girmekten

müşteriyle güler yüzlü bi muhabbet kurup enseye şaplak moduna kaçmadan samimi olursanız zaten gerisi gelir yani. umarım tutar kafeniz bol şans :)

çok teşekkürler. içeride sigara içilmesi kanunende yasak olduğu için o iş tamam :D. üstüne dediğin gibi havalandırmaya dikkat edicem. yiyecek içeçek konusundada. kalkıp hamburger dahi getirseler bi sorun yok benim açımdan. en fazla masa biraz daha kirlenir ama hemen temizlerim ne olucak. insanların rahat olmalarını istiyorum. bide bar bölümü var oradada yiyebilirler. ama bar sandalyesi almadım henüz...
Mesaj tarihi:
sinad said:
ismi koyarken black mamba dan mı esinlendin ?

Girişe
uh huh huh... black mambaaa
uh huh huh... black mambaaa müziği koy.

ahah aynen öyle :)
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
hayırlı ugurlu olsun
ben bahçeşehirdeyim,arada fatura yatırmaya fln avcılara geliyorum
bir daha işim düştüğünde uğrarım artık bir çayınızı içerim :P

herzaman beklerim :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bi kafede ne isterdiniz sorusuna ise.. oyun oynamya cabalarken katil olmamak isterdim.. yani sorunsuz oyun calıstırmasını isterdim.. bi pcde sorun varsa hemen baska bi pc ye oyuncunun aktarılıp obur pc de sorunun halledilmesini isterdim..amaan bunun basına geldi oburunun basına gelene kadar bosverelim bu sorunu denmemesini isterdim yani.. bi de wow hep patchli w3 hem eurobattle a hem patiye girmeye uygun olsun isterdim :D
Mesaj tarihi:
ben dedim TIR alalım arkasına deli sistem yapalim 10 - 20 makina işte uydu bağlantısımı olur ne olur bilmiyorum sogutmalı klimalı sistem falan yazın soğuk kışın sıcak, dolana dolana oyun oynarız bak bu da güzel fikir
  • Yeni Oluştur...