GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sinir oldum 29una istanbula bilet almıştım işler değişti 26sına aldırmam gerekti değiştirmediler senin hatrın için 1 defalığına değiştiririz dediler ama 67 milyon ödemelisin dediler Benim hatrım içinmiş jnmslarım Lan zaten o bileti 62 liraya aldım ben niye bir de 67 lira ödeyim sinir oldum kafasını kırarım o şirketin sahiplerini falan görürsem bişeylerinibilmemnaptıklarım çok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 l2readtermsandconditions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 cons haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tarih degistirirken para alinmasi normal zaten, ama biletten pahali olmasini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2 gün için birbirimizin kalbini kırmaya değer mi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2 saat bile olsa farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Otobüse bin, 20 liraya vardı ucuzlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 seyahat sigortası diye bir şey vardı 1 liralık onu seçince bazı bilet kategorilerinde değişim yapıyorlar ama uçuş hariç herşeyden parayı almanın kuralllarını çok iyi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 l2low-cost airline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Cons said: l2readtermsandconditions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 benim de aynı durum var.18ine aldım 19una aldırmak icin gidiş dönüş aldıgımdan fazla istiolar.allah cezanı vere pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 neden sevgili firmalarımız zaman zaman müşteri memnuniyetini sallamıyorlar diye düşünesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 en ucuz fiyatlı biletlerden aldıysan onlarda genelde iade ya da değişiklik yapamıyorsun. atlas'da 20 lira veriyorsun tarih değişikliğine mesela, thy'de de yok o değişiklik olayı en ucuz yani promosyonlu zımbırtıdan aldıysan. neyse ki bıraktım turizm sektörünü yüce rabbime kime ne girerse girsin tahahahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Kendi ulaşım aracımı geliştirecem hava yollarını batıracam!! bkz. south park'ın bir bölümünde Mr. Garrison yapmıştı bunun daha az acılısını tabiKİMLER BENİMLE!!!! south park demişken en kılkuyruk karakterdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hmm aynısı benmde başıma gelmişti. mtv ödemişti o bedeli hoş ama onlarda baya bi para ödemişti. ama kondraydı gidilicek yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aynısını türk hava yollarında yaşamıştım .uçak kaçırma , tarih değiştirme gibi durumlarda uçuş kuralları efenimmmm diye sana dayıyorlar fiyatları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 business class alırsanız hemen hemen hiç sorun çıkmıyor tarih değiştirmelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 business class alan biri tarih değişikliğinde ödenecek ekstra parayı neden taksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 senko bana bilet alsana=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Magnum said: business class alan biri tarih değişikliğinde ödenecek ekstra parayı neden taksın ki? yaw neden takmasın ki.. adamın vakti vaktine uymuyor. tam alıyorsun, bi iş çıkıyor ileri atmak zorunda kalıyorsun. zaten koltuk sayısı limitli olduğu için şirketin de etkilenmesi kısıtlı düzeyde. yaygın olması saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aynisini bana sunexpress de yapmisti. yeni bilet alirsin o parayla ya. sanirsam flex bilet aldigin zaman, daha ucuz oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sahibi yanılmıyorsam ali sabancı'ydı. normalda bilet fiyatları uygun ancak bileti aldığın zaman aşağıda bir yerlere değiştirme vb. durumlar için bir not düşmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 atlas jette bilet tarihini değiştirdim üstüne para verdiler lan. Racon şöyle: 3 kuruşa bileti aldın. Değiştirmek istediğin tarihteki biletin fiyatı 5 kuruş. E o zaman 2 kuruş ödemen gerekiyor. Daha düşükse ödediğin miktardan, para veriyolar üzerine. Pegasusta da öyledir. Racon bu yani. Değiştirmek istediğin günün fiyatları pahalıdır ondandır candır ciğerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar