Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sinir oldum
29una istanbula bilet almıştım işler değişti 26sına aldırmam gerekti değiştirmediler senin hatrın için 1 defalığına değiştiririz dediler ama 67 milyon ödemelisin dediler
Benim hatrım içinmiş jnmslarım
Lan zaten o bileti 62 liraya aldım ben niye bir de 67 lira ödeyim sinir oldum kafasını kırarım o şirketin sahiplerini falan görürsem bişeylerinibilmemnaptıklarım çok sinirliyim
Mesaj tarihi:
seyahat sigortası diye bir şey vardı 1 liralık onu seçince bazı bilet kategorilerinde değişim yapıyorlar
ama uçuş hariç herşeyden parayı almanın kuralllarını çok iyi biliyorlar
Mesaj tarihi:
en ucuz fiyatlı biletlerden aldıysan onlarda genelde iade ya da değişiklik yapamıyorsun. atlas'da 20 lira veriyorsun tarih değişikliğine mesela, thy'de de yok o değişiklik olayı en ucuz yani promosyonlu zımbırtıdan aldıysan. neyse ki bıraktım turizm sektörünü yüce rabbime kime ne girerse girsin tahahahay
Mesaj tarihi:

Kendi ulaşım aracımı geliştirecem hava yollarını batıracam!!

bkz. south park'ın bir bölümünde Mr. Garrison yapmıştı

bunun daha az acılısını tabi

KİMLER BENİMLE!!!!

south park demişken

en kılkuyruk karakterdir

Mesaj tarihi:
aynısını türk hava yollarında yaşamıştım .uçak kaçırma , tarih değiştirme gibi durumlarda uçuş kuralları efenimmmm diye sana dayıyorlar fiyatları .
Mesaj tarihi:
Magnum said:
business class alan biri tarih değişikliğinde ödenecek ekstra parayı neden taksın ki?

yaw neden takmasın ki..

adamın vakti vaktine uymuyor. tam alıyorsun, bi iş çıkıyor ileri atmak zorunda kalıyorsun. zaten koltuk sayısı limitli olduğu için şirketin de etkilenmesi kısıtlı düzeyde.

yaygın olması saçma olurdu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sahibi yanılmıyorsam ali sabancı'ydı. normalda bilet fiyatları uygun ancak bileti aldığın zaman aşağıda bir yerlere değiştirme vb. durumlar için bir not düşmüş olabilirler.
Mesaj tarihi:
atlas jette bilet tarihini değiştirdim üstüne para verdiler lan.

Racon şöyle:

3 kuruşa bileti aldın. Değiştirmek istediğin tarihteki biletin fiyatı 5 kuruş. E o zaman 2 kuruş ödemen gerekiyor. Daha düşükse ödediğin miktardan, para veriyolar üzerine. Pegasusta da öyledir. Racon bu yani. Değiştirmek istediğin günün fiyatları pahalıdır ondandır candır ciğerdir
  • Yeni Oluştur...