sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5 saattir ders çalışıyorum lan inanılmaz.
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5.5 saat ders çalışmak falan yalan şeyler bunlar. Dün gece 9 saat aralıksız ders çalışıp masa başında uyuyakaldım, sabah kalkıp 3 saat daha devam ettim yaa yaaa.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 games people play, you take it or you leave it things that they say, honor brite if i promise you the moon and the stars, would you believe it games people play in the middle of the night tekrar çalabilirim bunu önümüzdeki yarım saat içinde ajkhfas
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vayy babayın kemüüneeee halen yayında adam.
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 air - all i need çok seviyorum, ama şu an dinlemiyorum. bunu yazmamın pek bi anlamı da yok üstelik ama çok sıkıldım.
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İstiklal Marşı'yla yap bari kapanışı da, tekel misin arkadaşım çık başka bişiler dinleyelim. (Yok lan kal, güzel çalıyorsun sdf)
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 benim lastfm'imden bakıp bakıp çalıyor.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 10 saat bu arada, 5 kişi ortalamasıyla gidiyoruz. son dota oyunu, bitince de çıkarım artık ahah
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ah internetim iyi olaydı da tüm gün dinleyeydim. şahane gidiyor valla. gerçi son 2 parçadır dinleyebildim :( ek olarak bi ara zaugna'nın last.fm radyosunu dinliyordum ciddi ciddi. lounge'a pek aşına değilim, arşivimde yok. onçün güzel oluyor.
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 zaugna da benim lastfm radyomu dinliyo zaten.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o zaman ben direkt seninkini dinleyeyim.
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Oyoyoyoyoyoy, Kings of Convenience (tu)
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ardayı tebrix ediyoruz. çok güzel çalıyosun, bütün favorilerimi çaldığını söyleyebilirim nitekim daha hiç dinlemedim. ama bütün gün takip ettim ne çaldığını djkd
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ahaha bu da bir başarı diyoruz o zaman açıkçası 8den sonra falan pek de dikkat etmedim ne seçtiğime, serdar ortaç misali "topu topu x parça var, kaç farklı şey çalabilirim ki" modundayım, playlist bitip başa sarıcak birazdan
Denn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uzun zamandan sonra kendimi eve kapatıp artık biraz çizim calısmalıyım dedigim bi günde sanırım yayının hemen hemen tamamını dinledim. ve cok sıkıcı gecicegini sandıgım bi günün cabucak gecmesine yardımcı oldun. simdi de en sevdigim sarkı calıyo. beirut- postcard from italy. saol yayın için=) cok duygusal oldu ama ehe.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ehueah ben de teşekkür ederim onca istek için=)
Öne çıkan mesajlar