ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5.5 saat oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5 saattir ders çalışıyorum lan inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Evet bana osman derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bende ayseyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bazen su derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5.5 saat ders çalışmak falan yalan şeyler bunlar. Dün gece 9 saat aralıksız ders çalışıp masa başında uyuyakaldım, sabah kalkıp 3 saat daha devam ettim yaa yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 games people play, you take it or you leave it things that they say, honor brite if i promise you the moon and the stars, would you believe it games people play in the middle of the night tekrar çalabilirim bunu önümüzdeki yarım saat içinde ajkhfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cream (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vayy babayın kemüüneeee halen yayında adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eet ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 air - all i need çok seviyorum, ama şu an dinlemiyorum. bunu yazmamın pek bi anlamı da yok üstelik ama çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İstiklal Marşı'yla yap bari kapanışı da, tekel misin arkadaşım çık başka bişiler dinleyelim. (Yok lan kal, güzel çalıyorsun sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 benim lastfm'imden bakıp bakıp çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 10 saat bu arada, 5 kişi ortalamasıyla gidiyoruz. son dota oyunu, bitince de çıkarım artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 zimpala - adios çal sdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ah internetim iyi olaydı da tüm gün dinleyeydim. şahane gidiyor valla. gerçi son 2 parçadır dinleyebildim :( ek olarak bi ara zaugna'nın last.fm radyosunu dinliyordum ciddi ciddi. lounge'a pek aşına değilim, arşivimde yok. onçün güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 zaugna da benim lastfm radyomu dinliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o zaman ben direkt seninkini dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Oyoyoyoyoyoy, Kings of Convenience (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ardayı tebrix ediyoruz. çok güzel çalıyosun, bütün favorilerimi çaldığını söyleyebilirim nitekim daha hiç dinlemedim. ama bütün gün takip ettim ne çaldığını djkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ahaha bu da bir başarı diyoruz o zaman açıkçası 8den sonra falan pek de dikkat etmedim ne seçtiğime, serdar ortaç misali "topu topu x parça var, kaç farklı şey çalabilirim ki" modundayım, playlist bitip başa sarıcak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uzun zamandan sonra kendimi eve kapatıp artık biraz çizim calısmalıyım dedigim bi günde sanırım yayının hemen hemen tamamını dinledim. ve cok sıkıcı gecicegini sandıgım bi günün cabucak gecmesine yardımcı oldun. simdi de en sevdigim sarkı calıyo. beirut- postcard from italy. saol yayın için=) cok duygusal oldu ama ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ehueah ben de teşekkür ederim onca istek için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar