kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kaç gün kaç ay arayla vermek sağlıklı yani varmı kesin bi aralığı. bu gün verdim ama yine gitmek istiyom ehi ehi. hatta yarın bile gidebilirim yine veriliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sorsaydın ya kıza gerzek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dilim tutuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 guzel degildir hemsire, ondan sormamistir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tatlıydı lan abartı bi güzelliği yok orta güzeldi. bi tatlılığı vardı biraz muhabbet ettik felan gidip 10 ünite daha kan vermem lazım uzun süre kalmalıyım kuruyana kadar kan vermeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 güzel diilmiş ama tatlıymış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kan versem bayılırım ben içim gıdıklanıyor o iğne içimde iken kahkaha atıyom sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bide kan verin arkadaşlar kan grubunu bilmeyen varsa da gitsin kızılaya kan bağışı yaparak ücretsiz öğrenirsiniz yada 1 şırınganın yarısından az kan alıyolar kolunuzdan öyle öğreniyosunuz küçük bi ücret karşılığı lazım olur kan grubu kan verirsenizde sevaba girersiniz güzel bişi yani. sonrasında hafif baş dönmesi felan oluyo ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 4-6 ay falan arayla verebiliyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 normal sağlıklı standart insansan min. 6 ay beklemelisin benim pek halim yok, zayıfım vs. 1 sene ideal ama hakkten bağımlılık yapıyor kan vermek http://forum.paticik.com/read.php?20,3484505,3637796#msg-3637796 açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?20,3484505,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 6 aya yerler o kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dur ben de diycem şey simidi gibi ney simidiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 açılmışta benim olayım farklı. kan vermek değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam, daha bugün gittim aradılar kızılaydan acil kan lazım bebeğe gel vs. gittim verdim. dana gibiymişim zaten. kan verme konusunda, babamın bir arkadaşı varmış, zamanında çok sık kan veriyomuş. kan verdikçe de biliyosunuz daha çok üretiliyor daha çok üretiliyor. Kan vermeden yaşayamaz duruma gelmiş adam. Krize girip titremeye falan başlıyomuş bazen. kesiyomuş biyerini eğer yakında hastane yoksa, akıtıyomuş kanı vs vs. Yuh dedim, ne kadar kan veriyodu bu ? 2ayda bir düzenli vermiş zamanında zoru neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 abov korku hikayesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kermit ..şırıngayla kan çekiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 üç ayda bir diye biliyordum ama, altı ay diyen hatta bir sene diyenler cıkıyor. hakkatten bagımlılık yapıo nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 napae said: oha ne oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 fede said: kermit ..şırıngayla kan çekiyolar mı ilk başta çekiyo şırıngayla sonra test yapıyo heralde orda bişilere bakıyo yav bi sorun varmı felan diyemi acaba anlamadım sorunda ne demek istediğinide anladım kanka bi ara deneriz asjdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kan vermeden yaşayamayan adama oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kan aldırırken bayılanlar, fenalaşanlar... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 daha önce hiç vermedim, nerde veriliyor hiç yolda denk gelmedim kan alan yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 benden bi kere zoraki aldılar. şuurum gitti. bidaha vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar