Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duman grubu

rona

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben bugün bişi duydumda bu kaan altın vuruş yapmış baya bi önce :-(. doğru mu yani çocuk öldü mü? Bilen varsa bi zahmet :-O çok şaşırdım
*!bilmek ister*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

[Bu mesaj rona tarafından 23 Mayıs 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de boyle bi$i duydum ama sadece soyenti bence .. Ziya yani alegori ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
yuh yani uçsa direk habere flm çıkardı... hem banane, cashtir kendi salaklıgından olacak ölümü... elbette 5 seneye kalmaz yapar vuruşunu, hatta 2-3 sene diyim çünkü adamlar gitgide daha cashlaşiyolar..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
beyler adam dün sabanc1 üniversitesinde konserdeydi. herif çekio mekio da ölmedi yani. Son zamanlarda baya kötüymüs diolard1 performanslari ama dün fena degillerdi bence.
Mesaj tarihi:
Ben oluşum duman...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
sanırım sonu oyle olcak kaannın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
  • Yeni Oluştur...