soulberry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sürekli şarkı tavsiyesi topikleri açıyorum ama başka bi yolu da yok : ) böyle amelie ost gibi, dinlerken kendimi paris'te filan hissetircek şarkılar ve isimler arıyorum. pop'tan ziyade işte akordeonlu akustikli gibi şeyler daha güzel olur. enstrumental de olur sazlı sözlü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 cigüli diceltim ben de ama olmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 steve vai - being with you (in paris) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 seni ben ellerin olsun diye mi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Albüm adı: Dance With Me - Waltz & Tango İlk şarkı: Waltz of the Butterfly Hani bir ara İstiklal'de yürürken tüm müzik dükkanlarından bu müzik geliyordu, dinidinidiniddinidini diiiiiii didididiiiniii, heh o işte :) Seviyorum ben. hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar