Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 cılkını cıkartmadan extendede olsun dedık ıse, yanı mesela tunca onceki turnuvadaki declere bi bakıp sunlar cok öküzdü cokayıptı desin, bizde o ayıplıkta şeyler koymıyalım. nasılsa friendly match yepyez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lethe, masti ve deadwoll decklerini göndersin başlayalım. zamanım olursa tek tek bakmaya çalışırım decklere overpowered bişiler var mı diye de baya zaman istiyen bişi söz vermiyim. geçen sefer mws ile yapmıştık maçları bi sorun çıkmamıştı onla yapalım yine. aprrentice i sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yolladım deck'imi bakalım, elfi az olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o nası olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 masticore yollar yollamaz 5 kişi olarak başlıoz arkadaşlar mwslerinizi hazır edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 atıyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gönderdim şimdi Herkes bi decklerini bi alt alta yazarsan iyi olur tunca. Kimde ne deck ler var merak ettim :) Birde herkes Magic Work station Datebase'ını yani library'sini güncellesin yeni set'ler cıktıgı için... Burdan sayfanın en altında yazdım link'ini. Cektikten sonra Magic workstation klasörünün içine atın. Sonra eğer yeni deck yapacaksanız magicworkstation'ı açın File'dan open library diyin . Master.mwBase'a tıklarsanız günceller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?36,3973895 burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar