Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bilemiyorum kendi yaptıklarımız başka arkadaşların yaptıklarını birleştirdik ümitle bir server açtık sizlere doğruyu söylüyeyim eskiden internet cafemiz vardı kapattık ve interneti kapattırmadan düşündük ve ana makinesinden güzel bir server açtık şuanlık için 2 mb bi bağlantımız var güzel bir pc üzerine kurulduğu için lag olmuyacağını umuyoruz inşallah yanılmayız bunu böyle bırakmamayı düşünüyoruz ilerde eğer player sayısı gerçekten kalıcı player sayısı yükselirse daha büyük planlarımız var umarım o günleri görürüm umarım beğenirsiniz saygılarımla .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 açtınmı hiçbi bilgi vermemişsin[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 özür dilerim ben reklam yapmak istemedim zaten yeterince forumları işgal ediyorum ama sade bir server güzel skill kasımı ph dediğimiz olay açık tabiki oda serverımıza playerları alıştırmak için lag yok dediğimiz gibi sadece ana makineye geçtiğimizde scp eklemek istediğimizde lag oluyor bunun dışında sadece pvpactionı güzel olabilecek bir server bunu diyebilirim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sadece web site adresinizi verin. Zaten bu yeterlidir... (tabi varsa)[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ilk web sitesi yapın derim yoksa boş yere player bekleyip player gelmeyincede aman sokarım diyip kapamayın.. adresi ver reklamını yaparım ben senin.[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. ________ Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki: ".. Faust benim klonum, ondandir, " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sende herkezin reklamını yapıyon. İstersen reklam şirketi fln kur...[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mauha :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 düşünüle bilir tâbe :P hmm (:[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. ________ Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki: ".. Faust benim klonum, ondandir, " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuda ilk siteyi verirsin, birazda gerekliyse tanıtırsın.İlk konu yasak değil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 heh saolasın yani forumları işgal etmedim bizim server eninde sonunda tanınıcak yani buna güveniyorum çünkü server kapanmıyacak zamanımız çok phde açık bence çok iyi bir action olucak bizim serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUHAAAA Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 O Yeni bir serverin ismi CALIRIA UO SHARD olmasın? www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar