pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?15,3957438,page=2#msg-3968774 Burada puanlamanın nasıl yapılacağını belirtmiştik. Senin de yukarıda yazdığın derecelere göre sıralama yazılınca yukarıda belirtildiği gibi oluyor sonuç. Matematiksel hata varsa söyleyin hemen düzeltelim, kafak allak bullak oldu hesaplarken çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bir tane matematiksel yanlış gördüm ama sıralamayı değiştirecek kadar önemli değil. Bir tane yazıyı koymamışsın puanlamaya, hangisi olduğuna bakmadım. Ben zaten bunlarda değilim. Diyorum ki, tüm yazıları yazarlarıyla beraber verseniz, bilsek kim hangi yazının sahibiymiş. Sadece kazananı koymak çok abes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahaha sağda solda bana oy verin lan diyene kadar "bi tane oy alıyım bari rezil olcam" diyen zaugnakhaldun kulis çalışmaları sayesinde 1. oldu. diskalifiye etcektiniz abi adamı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Tamam bekleyin ekleyeyim hepsini. Bir sürü ıvır zıvırla uğraşıyorum gerçek hayatta(?), bir türlü ilgilenemedim. Lexius'un da epey işi gücü var bu aralar, o hiç bakamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 _Mikael_ - Ateşböceğim Devilmanta - Kördüğüm DiadanLocke - Samanyolu DiadanLocke - Unutulur Mal - Gecelerim zgrw - Melankoli Devilmanta - Ağlamıyorum zgrw - Bu Nasıl Dünya neande - Arkadaş AthleT - Bitmeyen Çile -alatariel- - Sensiz Saadet Neymiş ZaugnaKhaldun - Dilenci Bendeki hikayelere ait rumuzlar bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Teşekkürler pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 emre sen katılmadınmı bu yarışmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kermit said: emre sen katılmadınmı bu yarışmaya ? Yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 5. ve 7. olmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar