Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Evet millet bu da ben... M.Def. sıçmış durumda silahla seti alabilmek için bütün D. Grade Jewelry seti Kristal yaptık... Ama sonuçta 6mil lik silahla 2mil+ Setime kavuştum.. Darısı başınıza... BurningRed...[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ehe bende koyayım resimlerimi eve gider gitmez, abyss walker nasıl hpleri çok düşük olduğundan tercih etmedim zamanında.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 30 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 kedi saol sanirim yanlish yolladigim mesajlari silmissin Kedi Birde abyss walkerin healti cok olsaydi sence ne olurdu ? Healthi cok oldu diyelim bu karakterin karsisinda durabilecek bir karakter olurmuydu sence :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 boyle bile yok oyle hic olmadi pvpde asar kendisini bu karakter sahsen korkarim o silahi gordugum birinden :)[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Baal doru lafa ne hacet :) Pana gelecektin ne zamandir seni beklioruz bak soleyeyim pan kafede gercekden ortamimiz cok guzel beklioruz...[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sting skilli tam olarak ne işe yarıyo ?.[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 21 Mayıs 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bleed koyuyo[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hmm.. cico saolasın... peki osiris tam olarak bu silah ve zırhı nasıl aldın, hikayeni biraz daha açar mısın ? (:[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 günün 22 saati oyunda olarak aldi desem ve betanin basindan beri oyundan ciktigini gormedim adamin desem yetermi ? :) irck mirkci ama.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende ss leri koyuym bare level 50 oldum yarına 51 olucam 11 saat sonra ama sitede sorun var galiba upload edemiyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şimdi C grade kristal elde etme şöle mi oluyor ? : alıyoruz iki kılıcı, dual saber yapıyoruz.. C grade oluyo böylece, sonra bunları eritiyoruz mutlu son... 1000K falan kar ediyoz böylece .. super.[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2 tane Sorev aliosun dual yapiosun C kristal 2800 r gelio tanesi[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 saolasın da 2800 r geliyo tanesi ne demek anlayamadım... kaç tane kristal çıkıo ve tanesi ne kadardan satılıyo ?[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 1148 C kristal cikio oda silahlari vendordan alirsan silah 3180 k ya cikio iste bol tanesi nekadara gelio satis fiyatida 2900 gayet iyi fiyat[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar