Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 seksi olmasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 havet birincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 edik: fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 katılıyorum (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahahah yaşımdayım ne lan hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yolun neresindesin? YOLUN ORTASIMDAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 huun said: iyelik eki diye bişi duymadıysanız araştırın. yaş-ım yaş-ın yaş-ı yaş-ımız yaş-ınız yaş-ları yani neymiş? yaşımdayım. iyide iyelik eki yokki orda. sahip olunan bişey yok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 UÇURUMUN KENARIMDAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Saeros said: tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar ben şehirli kültürlüyüm ama popcorn yerken ses çıkarıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 cons saygı duydum. evet demek istediğim, örnekleyemediğim şey buydu sanırım. HAKLIYMIŞIM LAN! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Saeros said: tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 gün alıyorum yok efendim buçuk dolu dolu bilmem kaç gibi aptalca terimler kullanmadığın sürece problem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 FromTheHell said: evet demek istediğim, örnekleyemediğim şey buydu sanırım. verilebielcek en kötü örneği veren birisini dikkate alma alo öys türkçe 1 yanlış, 1 boş yapmanın verdiği yetkiyle hepinizi amele ilan ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi iyelik eki falan diye ayar vermissiniz de her -m, -n iyelik eki olmuyor. Ayrica sonradan degismis falan da olamaz turkulerde de hep yasindayim diye geciyo yani taa ne zamandan birsey. Orcun da iyi ayar vermis, ucurum kenarindayim = 19 yasindayim. 19 yasi belirtisiz isim tamlamasi burda. -de hal eki de -nda diye ekleniyor iste. Yasimdayim ne abi, ADIM SAMUEL, 19 YASIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Nazım Hikmet - Saman Sarısı aynaların içinde iniyorum merdivenleri belki yirmi yaşımdayım belki yüz yaşımdayım daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı bilmiyorum. benim yaşım kaç? senin yaşın kaç? kaç yaşımdayım? kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yasim kac ile yasimdayim farkli seyler 15. yasimdayim diye kullansak senin dedigin gibi olurdu, 15 yasindayim'da o n "ben" e degil 15'e ait. Yani ben boyle dusundum her zaman. Nazim Hikmet'i de bilemicem gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar