Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 huun said: iyelik eki diye bişi duymadıysanız araştırın. yaş-ım yaş-ın yaş-ı yaş-ımız yaş-ınız yaş-ları yani neymiş? yaşımdayım. iyide iyelik eki yokki orda. sahip olunan bişey yok hatta.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Saeros said: tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar ben şehirli kültürlüyüm ama popcorn yerken ses çıkarıyorum :/
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 cons saygı duydum. evet demek istediğim, örnekleyemediğim şey buydu sanırım. HAKLIYMIŞIM LAN! sdf
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Saeros said: tüm "yaşımdayım" kullananlar köylü bence, inek memesi okşamaktan zevk alan çaresiz insanlar "yaşındayım" diyenlerse şehirli, kültürlü, popcorn yerken gürültü çıkarmama becerisine sahip insanlar
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 gün alıyorum yok efendim buçuk dolu dolu bilmem kaç gibi aptalca terimler kullanmadığın sürece problem yok..
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 FromTheHell said: evet demek istediğim, örnekleyemediğim şey buydu sanırım. verilebielcek en kötü örneği veren birisini dikkate alma alo öys türkçe 1 yanlış, 1 boş yapmanın verdiği yetkiyle hepinizi amele ilan ediyorum hehe
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi iyelik eki falan diye ayar vermissiniz de her -m, -n iyelik eki olmuyor. Ayrica sonradan degismis falan da olamaz turkulerde de hep yasindayim diye geciyo yani taa ne zamandan birsey. Orcun da iyi ayar vermis, ucurum kenarindayim = 19 yasindayim. 19 yasi belirtisiz isim tamlamasi burda. -de hal eki de -nda diye ekleniyor iste. Yasimdayim ne abi, ADIM SAMUEL, 19 YASIM.
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Nazım Hikmet - Saman Sarısı aynaların içinde iniyorum merdivenleri belki yirmi yaşımdayım belki yüz yaşımdayım daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı bilmiyorum. benim yaşım kaç? senin yaşın kaç? kaç yaşımdayım? kaç yaşındasın?
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yasim kac ile yasimdayim farkli seyler 15. yasimdayim diye kullansak senin dedigin gibi olurdu, 15 yasindayim'da o n "ben" e degil 15'e ait. Yani ben boyle dusundum her zaman. Nazim Hikmet'i de bilemicem gercekten
Öne çıkan mesajlar