Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 merhaba beyler laptop için şöyle en basitinden bir ses sistemi istiyorum fiyat min düzeyde olursa iyi olur zaten çok yüksek seste kullanmıcam sadece kaliteli bişiyler olsun istiyorm neler tavsiye edebilirsiniz 2+1 tadında bişiyler mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Laptop'un fanı arka tarafında değilse Logitech AudioHub tavsiye ederim. Beğenmezsen ya da pahalı gelirse 2+0 sistemleri düşün derim. Aynı fiyata alacağın 2+1 sistemlerden daha iyi ses kalitesi olabiliyor. Yine de denemekte fayda var. Bazı laptop'larda ise mikrofon, line-in girişini falan ikinci kanal olarak ayarlayıp 2+1 kullanabiliyorsun. Ama bazı laptop'larda bu yapılamıyor galiba. Bu durumda extra ses kartı falan olmadan 2+1 uymuyor zaten. Öyleyse Audiohub gibi USB sistemler ya da 2+0 sistemler daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 müthiş bişi bu tam ben tavsiye edicektim.baya inanılmaz ses veriyo. çok yüksek seslere de çıkabiliyor.direk al affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar