paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam, Mevcut kasa B8 ama B7 denen şey aslıdna detaylı bir faceliftten öte değil. Abi ben B5'ime öyle şeyler yaptırmam :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 çok geç kalmışım, hayırlı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam, Herkese tekrar teşekkürler. Aracı gidip noter sonrası teslim aldım. Babam biraz üzgün, araç sport versiyon (140kW=190HP) çıktı. Yahu bu çok yakar şimdi diyor :D Neyseki sakin mizaçlı araç kullanırken :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ööeeh çok iyiymiş 190 HP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam, 180HP diye biliyorum ama araçta 140kW yazıyor; 140x1,36=190,04HP ediyor. Bilemedim kısacası : Audi kekliyor da olabilir bizi :D said: For 2002, Audi upgraded power in the 1.8 Turbo engines to 163 and 190 PS (120 and 140 kW respectively) - 190 designated by a red 'T' on the boot lid, with both available with quattro, and in the 2.5 TDI intermediate version to 163 PS. edit: quote Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 paramecium said: Selam, Herkese tekrar teşekkürler. Aracı gidip noter sonrası teslim aldım. Babam biraz üzgün, araç sport versiyon (140kW=190HP) çıktı. Yahu bu çok yakar şimdi diyor :D Neyseki sakin mizaçlı araç kullanırken :) Saygılar. sene 1999, uni de ogrencıyım daha. babamla telefonda yeni alınan araba icin olan dıyalogtur: - o cok yakar sımdı babacıgım, bana ver. - 3. vitesi gecmem bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Yıkıldım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar