paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, En sonunda, yoğun çırpınmalar neticesinde, babamın da beğenip ok vermesiyle 2005 model A4 1.8T multitronik aldım. Kısmetse noter satışı ve bakımını falan yaptık mı pzt günü üstüne çıkmış olur :D @Namessar Abi dediğini yaptım ama Seat Exeo'u benimsemedi, beklemedi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayırlı olsun.aman dikkatli sür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayirli olsun. 1.8t iyi motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Ben değil, babam kullanacak :) Ben B5 ile bir süre daha devam ederim. 400bin km'i deviririm artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Degisiverin =P hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 niisaaan biiiieeeeirrr!11 deme sonra? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ahaha =) hayırlı olsun, kazasız belasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Hahahaa... demem söz :D Herkese temennileri için teşekkürler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hohohohoh avantı da var daha bunun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kaca aldiniz sormasi ayip? sormasi ayipsa neden soruyorum tabi o da ayri bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayırlı ossun kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hayırlı olsun paramecium, güzel günlerde kullanın. Nasıl bişey aldınız? Detayları görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Aracı 34.500 TL'e aldık galeriden. 2005 model, 102bin km, doğuş haramidere bakımlı, kazasız/darbesiz, ufak sürtme sonucu boyalı tamponlu :) Kartal'daki ustama da gösterdik, kaçırma dedi. Satan kişi tekstilciymiş, işi ortaklarına devredip güneye yerleşiyor, aracını da satıyor. DOD 19bin Euro istedi elindeki 2003 model deri koltuklu(ısıtmalı) araç için. En son 18k dediler ama deri koltuk sevmediği için bu daha mantıklı geldi babama. Aracı alınca daha fazla detay verebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kullana kullana gül para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, B6 avant alabilsem de bu temennileri duyabilsem...amin... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hayırlı olsun kazasız belasiz günlerde inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayırlı olsun kazasız belasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hayırlı olsun paramecium =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 paramecium said: @Namessar Abi dediğini yaptım ama Seat Exeo'u benimsemedi, beklemedi ;) Saygılar. marka imajı aynı degil. bir de kendi gozumuzle gormeden arabanın ne kadar kırpılacagını bılemıyoruz. ama benim yurt dısı kullanıcılarının yorumlarından anladıgım ıc mekana pek dokunmamıslar kumas ve plastık kalıtesınde. motor aynı motor kasa aynı kasa. sonucta 0 km olacagından motorda taze olacaktı. ama sonucta marka ımajı denen sey olmasaydı hepımız buyuk ıhtımalle fıyat/performans/donanım oranları en ıyı olana bınıyorduk sımdı. dayımda 1.6 sı var o kasanın. 2005 onunkiside. o bıle cok memnunsa halınden o dandık motorla, sizinkisi cok iyi bir secim gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 para yaptır senin b5 e soyle bir modifiye, caddelerin kralı ol hahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 b5 audi felan mi ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 b5 kasa modeli, bmwnin e46 e92si gibi, suanda b7 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 audi a4 un eski bir kasası B5. 1994-2001 arasındaki kasa. yeni bir model falan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bazı yerlerde 2005 sonrası facelift b6 ya, facelift demek yerine direk b7 yazıyorlar. o hesapla simdiki b8 oluyor. dogrusu hangisi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 paramecium said: Selam, B6 avant alabilsem de bu temennileri duyabilsem...amin... Saygılar. gözün doysun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar