Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda B6 A4 aldım :)

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

En sonunda, yoğun çırpınmalar neticesinde, babamın da beğenip ok vermesiyle 2005 model A4 1.8T multitronik aldım. Kısmetse noter satışı ve bakımını falan yaptık mı pzt günü üstüne çıkmış olur :D

@Namessar
Abi dediğini yaptım ama Seat Exeo'u benimsemedi, beklemedi ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Aracı 34.500 TL'e aldık galeriden.

2005 model, 102bin km, doğuş haramidere bakımlı, kazasız/darbesiz, ufak sürtme sonucu boyalı tamponlu :) Kartal'daki ustama da gösterdik, kaçırma dedi. Satan kişi tekstilciymiş, işi ortaklarına devredip güneye yerleşiyor, aracını da satıyor.

DOD 19bin Euro istedi elindeki 2003 model deri koltuklu(ısıtmalı) araç için. En son 18k dediler ama deri koltuk sevmediği için bu daha mantıklı geldi babama.

Aracı alınca daha fazla detay verebilirim.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

@Namessar
Abi dediğini yaptım ama Seat Exeo'u benimsemedi, beklemedi ;)

Saygılar.

marka imajı aynı degil. bir de kendi gozumuzle gormeden arabanın ne kadar kırpılacagını bılemıyoruz. ama benim yurt dısı kullanıcılarının yorumlarından anladıgım ıc mekana pek dokunmamıslar kumas ve plastık kalıtesınde. motor aynı motor kasa aynı kasa. sonucta 0 km olacagından motorda taze olacaktı.

ama sonucta marka ımajı denen sey olmasaydı hepımız buyuk ıhtımalle fıyat/performans/donanım oranları en ıyı olana bınıyorduk sımdı.

dayımda 1.6 sı var o kasanın. 2005 onunkiside. o bıle cok memnunsa halınden o dandık motorla, sizinkisi cok iyi bir secim gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...