Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy Calindiginin Kaniti

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:

edit:Başörtüsü olayının başlangıcı CHP değil.Ben şuna karşıyım deneyelim istersen papaz kıyafeti giyip haç takayım alırlar beni okula ama okula giden kafası muhtemelen babasının zoruyla kapatılmış kız içeri giremiyor.Sence bu adil mi onu söyle bana?
MHP bıyığı bırakırsam giriyorum,başka türlü sakal bırakırsam giriyorum bunlar da siyasi simgeler semboller değil mi? Bunlara gerek yok bırakın girsinler zaten sayıları azalır o zaman baskı tepki doğurur sen aç dedikçe kapanır insanlar.

yok yani başka adil olmayan bir durum?
sadece ünideki türban sorunu var.

e bu durumda biraz fazla haksızlık etmiş olmuyor musun belli bir partiye ve ona oy verenlere?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Ben bu mahali seçimlerde oy veremedim bir karışıklıktan dolayı, verebilseydim CHP'li bir adaya vericektim. Ben burda kimseye bişey demiyorum ki benim karşı olduğum şey AKP'ye oy verenlere hakaret edilmesi.Onların cahil kültürsüz aptal vs olduğu iddia edilmesi.Ben buna karşıyım insanların demokratik haklarının ellerinde kalması gerektiğini düşünüyorum.Zaten buna izin verilse azalıcak adamların oyu bunu anlamıyor insanlar. Baskı tepkiyi doğurur basit yani ananın babanın sana yapma dediği şeyleri inadına mutlaka gider yaparsın. Gerek yok bunlara... Zaten şu ülkede şeriat isteyenin sayısı %10 dan az. Kimse izin vermez böyle bir şeyi bu kadar gerçeklik dışı bi tehdit için ortalığı karıştırmanın insanları kutuplamanın yürüyüşler düzenlemenin ne gereği var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Uygulama da böyle dedim.En çok canı yanan da benim her sene 3 düştü din kültürü dersim orta öğretimden kaybettiğim puanın haddi hesabı yok ki binde 6 puanla gidiceğim üniversite değişti...
Her köşe başında cami var. Dini bayramlar da okullar falan tatil ediliyor. Bunlar sence neye işaret? Dışardan bakınca Türkiye müslüman bir ülke mi yoksa dinsiz bir ülke mi?
ben bunları destekliyorum demiyorum şuanki durum bu diyorum.

abi neyi konuşuyoruz ki. Üniversiteye gel uyanırsın yavurcağızım.
FEM e mi gittin naptın.

Ha ayrıca Fransa da da dini bayramlar kutlanıyor.Fakat fransa da bir devlet adamının kilisede görünmesi yasaktır.
Katı bir laiklik uygulanıyor.Resmi dinleri yok yani.

Yatın kalkın dua edin başbakanınız gönül rahatlığıyla çıkıp namazını kalıyor mitinglerde vaaz veriyor.Tekbir çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Başı örtülü olanların üniversiteye girememesi kapıda güvenlik kulübesinde başlarını açmak zorunda olmaları beni rahatsız ediyor.Adil olmadığını düşünüyorum..

Birisi ayni sekilde dini sembolleriyle gelecek olan Yahudi'nin ya da Hiristiyan'in zarar gormeyecegini ya da basi acik olanlarin farkli muamele gormeyeceginin garantisini versin, sonuna kadar arkandayim. Ozellikle Turban oyle bir hale getirildi ki AKP'liler kendi mali gibi goruyorlar. Gecenlerde artik AKP'li olmayan turbanli bir kadin belediye baskani secildi, adamlarin atmadigi camur kalmadi. O yuzden AKP'nin basortusunun serbest olma olayini tamamen samimiyetsiz ve tribunlere oynanan bir oyun olarak goruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Ben bu mahali seçimlerde oy veremedim bir karışıklıktan dolayı, verebilseydim CHP'li bir adaya vericektim. Ben burda kimseye bişey demiyorum ki benim karşı olduğum şey AKP'ye oy verenlere hakaret edilmesi.Onların cahil kültürsüz aptal vs olduğu iddia edilmesi.Ben buna karşıyım insanların demokratik haklarının ellerinde kalması gerektiğini düşünüyorum.Zaten buna izin verilse azalıcak adamların oyu bunu anlamıyor insanlar. Baskı tepkiyi doğurur basit yani ananın babanın sana yapma dediği şeyleri inadına mutlaka gider yaparsın. Gerek yok bunlara... Zaten şu ülkede şeriat isteyenin sayısı %10 dan az. Kimse izin vermez böyle bir şeyi bu kadar gerçeklik dışı bi tehdit için ortalığı karıştırmanın insanları kutuplamanın yürüyüşler düzenlemenin ne gereği var ki?

akpye oy veren kesimin çoğunluğu eğitimsiz cahil kültürsüz, pembe gözlükleri çıkartıp baktığımızda bu böyle.tabi bunun müsebbibi de dolaylı olarak Atatürk ün ölümünden bugüne chp özellikle inönü.
oy hakları ellerinden alınmamalı fakat insanlar artık demokrasinin 5 senede bir sandığa gitmek olmadığını anlaması lazım. aksini savunanlar yada umurasamayanlar, "çalsın ama iş yapsın" diyenler vs, bekir coşkun yazıları kadar ağır eleştirilmeyi hakediyorlar.
dediğim gibi halkın bu hale gelmesinin sebebi dolaylı olarak chp (gerçi kenan evrenin 80lerde imamhatip ekip şimdi hasat olarak akp seçmeni biçilmesi o sırada kapalı olan chpnin dışında ama nese) olmasına rağmen akpnin demokrasiyle alakasının olmaması ve yaptığı bütün hukuksuz işleri legalize etmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Akp ye oy verenlerin bir kismi bilinçsiz veriyor evet cahil diyebiliriz ama her yerde genelleme yapmak yanlıştır, akp ye bazı nedenlerle oy veripte birikim olarak burdaki bir çok kişiyi katlıycak insanlarda tanıdım.

Genellemenin her türlüsü kötüdür her zamanki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde nasıl hangi şartlarda araştırmış o şirket?

Valla tamam şöyledir böyledir denirde bu muhabbetin uzatılıp , arkadaş bizde şunu şunu yapıcaz kısmına geçilmemesi beni rahatsız ediyor.

Biraz da şunu yapıcaz bunu yapıcaz konusunda diyalog dönsün,hep aynı şeyler içim dışım sıkıldı.

Biz bunu yapıcaz siz bu konuda eksik düşünüyorsunuz yetersizsiniz desin biride :)
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Nerde nasıl hangi şartlarda araştırmış o şirket?

Valla tamam şöyledir böyledir denirde bu muhabbetin uzatılıp , arkadaş bizde şunu şunu yapıcaz kısmına geçilmemesi beni rahatsız ediyor.

Biraz da şunu yapıcaz bunu yapıcaz konusunda diyalog dönsün,hep aynı şeyler içim dışım sıkıldı.

Biz bunu yapıcaz siz bu konuda eksik düşünüyorsunuz yetersizsiniz desin biride :)

adamlar koca şirket yıllardır aynı işi yapıyor soru biraz yersiz olmuş =)

Ayrıca akepeliler her şeyde süperler o yüzden hiçbir yanlışları olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar yıllardır bu işi yapıyor yanlışları olur demedim ben,hangi şartlarda nerede bu araştırmayı yapmışlar diye bir soru sordum?

Yani sorduğum soruyla verdiğin cevap arasında bir bağlantı yok.

Akepe süperdir diye bir şeyde yazmadım,bayıldım aynı akepe geyiklerinden adam cahilse sen ona cahil dedikçe kalkıp akıllanacak değil bu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...