EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 arkadaşlar bu cs 1.6yı artık steamden alıp oynamak istiyorum.saçma sapan serverlarda saçma sapan veletlerle hileli küfürlü ortamda oynamaktan bıktım usandım adam gibi parasını verip paşa paşa hilesiz oynamak istiyorum.steamden satın alıp oynayan ve memnun kalan arkadaş varmı?sadece 1.6 olmasına gerek yok source olsa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 direk alıp oynayabiliyorsun. lag sorunu da yok baglantın iyiyse. güzel alman serverleri var. ben oynuyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 peki hile durumu nasıl? hile yapan çıkıyomu yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yok arada bi kaç gördüm banlanıyor hemen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 account war fazladan veririm istiosan halflife 1 complete pack war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 server yok söyliyim baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aiko said: server yok söyliyim baştan nası yok yahu, almanlar deli gibi oynuyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aiko said: server yok söyliyim baştan bi ton server var nası yok :) romanya almanya dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Rus da çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 peki source oynayıp memnun kalan var mı? 1.6 ve sourceu karşılaştırırsak hangisi daha eğlenceli sizce? grafik farkı hiç umrumda diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 EsHqUiYa said: peki source oynayıp memnun kalan var mı? 1.6 ve sourceu karşılaştırırsak hangisi daha eğlenceli sizce? grafik farkı hiç umrumda diil. Yeni aldığım Steam account'um var .. Source oynadım 3-4 kez ama hiç beyenmedim.Duruyor öylece bilgisayarda. Bilmem belki benim 1.6'yı uzun süre oynamamdandır ama hiç güzel değil.Ayrıca 1.6'daki gibi Türk server bolluğu yaşayamassın.. Oynanışı 1.6'dan farklı.Güzel yönleri ses ve görüntüsü.Gerçekten görüntü çok güzel ama 1.6 rahatlığı yok bana göre. Half Life 2 Deathmatch ise süper bişey olmuş.Çok güzel yapmışlar tam fun oyunu.CS : S'yi aldığımda yanında hediye vermişlerdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 anladım. riddlerdan hesabı aldım şimdi sadece denemek için kurup bakcam latency ve oyun kalitesi ne durumda diye. beğenirsem satın alcam. çok teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 türk server yok demek istedim düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunker Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 gather oynamanı tavsiye ederim bilgi karma maç yapıyorsun yapman gereken gather-network.eu yu ziyaret edip üye olman sonrada irc den ayarlarsan daha rahat dahil olursun oyunlara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Steam Alıp 1.6 Oynıycaksan Direk Gather Üyeligide Al. Ben yaklaşık 3aydır gatherda takılıyorum sistem çok güzel mircdan quakenete giriyosun #cs.gather.tr kanalına giriyosun bütün işlemlerini tamamladıktan sonra maç açıldıgı zaman mircdan !add demen yeterli direk skill pointine göre takımlara bölüyo herkezi ip pw mesaj olarak geliyor sana servera giriyosun coluk cocuk yok hile açmadıgın sürece ban derdin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 source yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 karma iyidir ya, ben de öneririm steam'de cs'niz varsa hiç public falan uğraşmayın paşa paşa gather yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sourceda da gather olsa ya. full detail 250 fps source oynuoyurm 1.6 oynayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Aiko said: sourceda da gather olsa ya. full detail 250 fps source oynuoyurm 1.6 oynayamıyorum :( :( tf2 de 80 fps görürsem seviniyorum min detail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bu mereti hızlı dl etmenin yolu yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 baglantı hızını arttırabilirsin. normalinden yavas iniyosa sorun steam'den kaynaklanıyodur. düzelir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 mobi said: bu mereti hızlı dl etmenin yolu yokmu? ayarlardan download server seçenekleri var, almanya yapmıştım ben gayet de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya türk server yokmu steam css ? yada 1.6 yada day of defeat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 game-monitor ayrıca game-monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çok sağol abi süper serverlar ama böle steam de aldk ya steam server bulamadm ya o kadar alp nonsteamlarda taklmak koyuyo adama 2 amele çkıveriyo wh li oyundan soguyo insan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar