Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

counter-strike steam


EsHqUiYa

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu cs 1.6yı artık steamden alıp oynamak istiyorum.saçma sapan serverlarda saçma sapan veletlerle hileli küfürlü ortamda oynamaktan bıktım usandım adam gibi parasını verip paşa paşa hilesiz oynamak istiyorum.steamden satın alıp oynayan ve memnun kalan arkadaş varmı?sadece 1.6 olmasına gerek yok source olsa da olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EsHqUiYa said:
peki source oynayıp memnun kalan var mı? 1.6 ve sourceu karşılaştırırsak hangisi daha eğlenceli sizce? grafik farkı hiç umrumda diil.


Yeni aldığım Steam account'um var .. Source oynadım 3-4 kez ama hiç beyenmedim.Duruyor öylece bilgisayarda. Bilmem belki benim 1.6'yı uzun süre oynamamdandır ama hiç güzel değil.Ayrıca 1.6'daki gibi Türk server bolluğu yaşayamassın..

Oynanışı 1.6'dan farklı.Güzel yönleri ses ve görüntüsü.Gerçekten görüntü çok güzel ama 1.6 rahatlığı yok bana göre.

Half Life 2 Deathmatch ise süper bişey olmuş.Çok güzel yapmışlar tam fun oyunu.CS : S'yi aldığımda yanında hediye vermişlerdi galiba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steam Alıp 1.6 Oynıycaksan Direk Gather Üyeligide Al. Ben yaklaşık 3aydır gatherda takılıyorum sistem çok güzel mircdan quakenete giriyosun #cs.gather.tr kanalına giriyosun bütün işlemlerini tamamladıktan sonra maç açıldıgı zaman mircdan !add demen yeterli direk skill pointine göre takımlara bölüyo herkezi ip pw mesaj olarak geliyor sana servera giriyosun coluk cocuk yok hile açmadıgın sürece ban derdin yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...