kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ne diye gireyim başlık bilemedim. sabahtan bu yana açık olan pc de herşey normalken bi reset attım pc açıldı firefoxa tıkladım açılmıyo. ie de aynı şekilde. görev yöneticisinde çalışıyo gözüküyo ama yok. msn e bağlanamıyorum felan. neden olabilirki bu ? yan pcde herşey normal o pc ye en son 2 saat önce net limiter yüklemiştim reset istedi bende şimdi attıydım o yani başkada anormal bişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 alla alla sorun net limiterdaymış ilginç daha önce 100 lerce defa yükledim hiç böyle olmadıydı. sildim net limiterı gayet normal bi duruma geldi pc. bildiğiniz net limiterdan başka basit bi program varmı diyim o zmn boşa açmış olamyım topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 net limiterden kaynaklaniyor sorun. benimde basima gelmisti burayada yazmistim duzelince ama aratmada cikmiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar