kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 süperdir o ya hiç yemedim ama. efsanedir. kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bilmiyorum ben 2 kere denedim bildigin haşlanmış patatesti tuzsuz felan bi özelligini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 MHANYAQMISINIZ YHAAA coleslaw CANDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kız olsam salataya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 geçen gün dürümcüye gittim tavuk felan bişilerde yapyıo bekliyom bekliyom gelen yok meğer orda kalkıp kendin söylüyomuşun yani garson felan yok ayapğına gelmiyo coleslaw versene dedim orda yarım ekmek arasına ne diyon lan dedi o ne dedi. dedim atvuklu bişeymiş herkes çok seviyo ben dedi sana adana vereyim zıkkımlan sonra bas git dedi. tmm dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Annem geçen gün yemek yapmış babam bi baktı coleslaw yok. Hanım dedi ne lan bu dedi yemek diye bunları mı koyuyosun önümüze dedi kalktı sofradan.Hizmetçiye söyledi coleslaw yaptı yanına bi büyük açtı sinirlenmişti çünkü ben çok açtım yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Kaç extreme menü yemişimdir,gelen coleshawlar direk çöpü boyladı... :/ Herkesin damak tadı uymuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: hiç yemedim ben lan kfc den bişey tavuk sevmediğimden fazla belkide bide fast foot sevmem genelde 1. sırada kendi yaptığım yemek gelir. foot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 onu mu gördün orda lan sende ha 1 haf hatası food tmm yav aaa kalbimi kırıyon lan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ben seviyorum bu genlerle oynama olayini Kanser olcaz belki hepimiz sonunda ama cok guzel geliyo lan konsept. KFC yetistirdigi hayvanlari chicken variety, hot wings falan olsun diye yetistiriyo sonucta, en optimal tavugu yetistirsinler iste, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 banvit türkiyedeki kfcler ama tabi kfcnin genel politikasına tavır koymak istiyorsanız yemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kuzenim ilk mesajdaki resimelri görünce masadan düştü bende düşene bir tekme de ben atmalıyım diyerek bunu nazını burnunu kırdım şimdi küsüz wii mi paylaşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar