Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Selamlar telefonlarla pek ilgim olmadıgı için pek bilmiyorum. Şimdi iş nedeniyle 1-2 hafta dışarlarda olacağım ve msn'deki iletişimi koparmamak istiyorum. Avea'nın haftalık 9 kontöre sınırsız internet olayını duydum ve yaptım ama gelin görün ki telefon üzerinden n73 için msn sürümü bulamadım. Duyan yada gören var mı acaba ?
Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hallettim hatta bu msji telfondan yazıyorum =)
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Dikkat et Avea işine ama. Kalan transfer miktarını görebileceğin herhangi bir yer olmadığı gibi "kontor gitmeye başlayınca keserim" lüksün de yok, çünkü kontör her halükarda gidiyor, 1-2 gün içinde transfer miktarını aşmayan kısmı geri geliyor falan öyle dandik bir sistem (idi ben kullandığımda birkaç ay önce).
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Şimdi yeni bi kampanya çıkarmışlar. Haftalık 9 Kontöre sınırsız erişim hakkı veriyorlar. MSN olayıda aylık 40 Kontör'e sınırsız mesajlaşma hakkı veriyorlar. Şuan bi dandiklik yok gayet güzel bakalım inşallah böyle devam eder.
Öne çıkan mesajlar