Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Joine tıklıyorum öyle kalıyor menüde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Evet arkadaşlar 20dkdır kasıyorum dm full (bug mug değil cidden full 8 kişi oynuo paso ondan giremiyorum) artık oyuncu sınırını arttırmanın zamanı gelmişmidir dm de? (10 yada 12 ye? ) bu arada işi fln olan oymu çıkın serverdanda ben girim :-P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 04 Mayıs 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 fixli 1.2 var neden giremiyorum ben ya?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyuincu kapasiteleri 20 kisilik icin zaten.. Bekleyin biraz baglandiktan sonra 5-6 saniye icinde halledecektir isini :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sharky dm 8 kişilik galiba :( giremiyorum azmo - dom - hush - silth - puma - slog - arcane ve arthur_hell oyunda eminmisin 20 kişilik olduğuna 1 saattir kasıyorum girmek için[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Evet 20 degilmis pardon. 24! :) Ya simdi hic Windows u acamicam, Soldat`i linux da da calistiramadim. Xayder den basaka briisi deneyip buraya sonucu yazabilir mi ? Ilk girdikten sonra birazk bekleyeceksin bak tekrar diyorum... Sonra oyuna giriyorsun.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyuna gir diyorum oyun ekranı çıkıo bekliyorum bekliyorum (20sn kadar) sonra oyun ekranı gidio connection ekranı gelio server full yazıo tdm e girebiliyorum ama orada da kimse yok[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet sharky bende denedim 8 kişiden yukarı almıyor nedense. Hem 10 dakka önce girmiştim çıktım yerime biri girmiş ve şuan giremiyorum.[signature][hline]mesela beş
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ipden deneyin 195.174.96.4 [signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 05 Mayıs 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sniper değilki sizin yaptığınız sniper silahı ile assoult takılmak[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hehe silth öyle deme genede baya bi kaktınız kafama sniperlan...ama yakın mesafede ilk atışta veya (en iyi ihtimal) ikincisinde kaçırırsanız bitiyorsunuz , hele krşısınzda FN Minimi'li puma varsa :P zaten yakında gelene geçene bi şarjör makinalı mermisi boşaltmaktan ismim uçaksavara çıkacak ehu =) not:azmo ustamsın!![signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ona şüphe yok :)[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyun içi tartışma yı bilgisayar oyunlarındaki topicden yapınız bura teknik hususlar için.. 20 falan diyorsunuz da şahsen 8 den bile acaip rahatsız oldum hele ufak haritalarda.. 6-7 kişilik olsun port sayısı artsın derim ben
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 daha 1 önceki mesajda belirtilen şeyi görmezden gelmek de bu forumda bi sana mahsus olsa gerek
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 istatistik falan isterüz bi de turnuva falan benzeri şeyler için closed sessionlar falan isterüz isterüz de isterüz
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bizde soldat ı denemek isteriz. Server full mesajı görmek istemeyiz:)
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 soldatı yukledim bu seferde server full şansıma ediyim :)
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 deneme abi.. arkansiz markansiz bide zworfmudur nedir :P oyunu zehir ediolar valla :P anlamadigim nokta adam daha benim ekranimda deilken ben nasil ölüyrorum :P yohk 256 adsl var lag los hede hodo olarak algilamiom bu olai cözünürlüktemidirrr adamlarin iicnemi doguodur (suraa ates ediim kesin biri vardir) aimlerine ve reflexlerine lafim yok satende :P direk illet etim dün gece.. (adim atamayinca kötü hissedion) Gelin hulean Sc'ye Wc'ye Cs'ye Queaka Lineage e Swgye Eve Online(abarttimmi? :P)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 05 Mayıs 2004 08:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 barrett ile eğilirsen ya da yatarsan görüşün artar, ekranı kaydırabilirsin.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Popeye, 05 Mayıs 2004 02:16 tarihinde demiş ki: soldatı yukledim bu seferde server full şansıma ediyim :) siz şimdi adminler server fulken oyuna girdiklerinde bir kullanıcıyı oyundan düşürmeyide eklersiniz :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Zed in bahsettiğinin dışında bi de bala uzun mesafe vuruşlar vardır sallarsın tutar :D
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sallama atış diye bişey yoktur. kısmetse vurursun :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
fab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hayır birde şey vardır, mesela önünde bi adam var ateş edersin adamı ıskalar taaa en arkalarda ki adamı vurursun. Bu çam balı sektöründe çok ilgiç olay ceyran etmekte. Yada işte neyse kısmet filan.[signature][hline]mesela beş
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Creel, 05 Mayıs 2004 08:57 tarihinde demiş ki: deneme abi.. arkansiz markansiz bide zworfmudur nedir :P oyunu zehir ediolar valla :P anlamadigim nokta adam daha benim ekranimda deilken ben nasil ölüyrorum :P yohk 256 adsl var lag los hede hodo olarak algilamiom bu olai cözünürlüktemidirrr adamlarin iicnemi doguodur (suraa ates ediim kesin biri vardir) aimlerine ve reflexlerine lafim yok satende :P direk illet etim dün gece.. (adim atamayinca kötü hissedion) Gelin hulean Sc'ye Wc'ye Cs'ye Queaka Lineage e Swgye Eve Online(abarttimmi? :P) birisi Sc mi dedi ? =][signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 dedi :P gel carpiim kafana gözüne :P ya bal olai ayri bi boyut bende bala höte cok vuruodum arkansis torcax filan gelene kadar :P sam mam olsa :P acimio hech zed te bi yere kadar arcane desen bala vuruo :PPP oyun zevki kalmio direk eheh cs de duvara ates ederdin arkasindaki olurdu hadi bu taktiktir anlarimda adam benim yerimi nasil bilioda tek atista indirio haksizlik :P bal mal deil olmaz ya :P kessin hackci bunlar hehe arkansizzzzz :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar