fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 zed senle iyi takım olduk bundan sonra beraber takılalım. :)[signature][hline]mesela beş
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet takımlar çok dengeliydi. azmodai deli rp'si yapıyodu, ona alışamadım bi tek ehe[signature][hline]...
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Zed, 04 Mayıs 2004 01:16 tarihinde demiş ki: şu an 20002'de ctf serverı açık. diğerleri de 5 dakika kadar önce gayet güzel çalışıyolardı. sunucu munucu açıyorsunda , oyunda o kadarda korkutucu görünmüyorsun =P[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hmm ctf mi ? abi ctf zevklidir ama iyi oynayanlara karşı az olunca dahada zevkli oluyor daha kapışmalı geçende 3 e 2 kasmıştık yenmiştik nihehehyt ama 3 e 3 yada 4 4 5 5 olunca oyuncular tadına doyum olmaz tabi herkez bilecek , bilmediği zaman ortalıkta minigunla gezen isabet ettirmeyen adamlar oluyor e tabi keyfi düşüyor oyunun kapışma olacak adrenaline olacak * ruggerını temizler *[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 CTF isterüüük Takın oyunu isterüüüük Sesli iletişim de isterük zahmet olmassa :-P[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben hala giremiyorum .. adam gibi biri bana serverin ip: port: sifre: verebilirse sevinicem..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ip: 195.174.96.4 port: 20001 (tdm) - 20000 (dm) - 20002 (ctf) şifre: paticik forumlarındaki şifren (bu forumlar yani) soldat ayarlarındaki nickname in forumdaki nickname in olmalı. bu arada tdm e giremiyorum dün akşamki ctf e olduğu gibi oldu[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu serverın açılması çok iyi oldu yabancı serverlardan aldığım rezil pingler yüzünden bunalımdaydım ama dün gece 0 ping ile oynadığımda aslında hala oynayabildiğimi anladım. Saygılarımı sunarım.. =)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 az evvel oyundaydim simdi giremiorum ne alaka ya :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 valla hiç anlamam azmodan tut zede wastiee ye kadar herkezi kesiyorum Shock rifle imle:) (yaşasın ut mod)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 şey chemical ile hazırladığımız bir soldat sitesi vardı başka bir soldat projemiz için eğer izin verirseniz onu paticike verebiliriz :) oh çok iyi olmuş bu arada.. :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aa ahrbi renklerini değiştirsek cillop:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 puffff nie giremiyorum yav cildiricam simdi nerden team yapalim dedim alllam ya..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ffa boş ya demin girdim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 boş olur tabi sitesi bile yok :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 çok dolu şuan ehe[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Jason Azmodai.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Azmo bu aralar stfu, kralsın, piliz bab.. falan diyorsun ne ima ediyorsun açık açık söylermisin sürekli laf atma ile olmuyor ama:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 azmo herşeyi dışa vurmak zorunda değilsin sırf yaşı küçük diye her türlü duygunu söylemen ayıp bence[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abartmayin, topic icerigini korumaya calisin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: sharky, 04 Mayıs 2004 22:56 tarihinde demiş ki: abartmayin, topic icerigini korumaya calisin.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ohh ohh ne guzel soldat bılmıyorum hayırlısı olsun bakalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Üzeyir:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Öne çıkan mesajlar