mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dm full!!![signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abi ruger yalan serverda ruger ile vuruyhorum gebermiyor kimse:) bende kızdı aldım mp5 i elime ladadadaadada ladadadada çlikcıktrak ladadadadada ladadadaad çlikcıktrak*reload bu* ladadadadada adada çat çuta deştim milleti voic3 bayık oynuosun diyo lan nesi bayık tüm action bende sen elinde sniper kenarda sızarken ben deşiyorum elimdeki mp5 ile:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 lol oynaması değilde konuşma olayı benide etkilio :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 m79 una koyiim diyorum en çok neblim gıcığım abi o silahya ölmeye ruger muger neblim keleş öldürse okadar kıllanmam:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 o zaman FINALLLYYYY KINGPIN HAS CAME BACK TO SOLDAT ! diyorum ve geliyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eheh gelemiyorsun çünkü deathmatch serverıda diğeri gibi gitti...valla özür dilerim map değiştirmek istedik dom ben xayd3r ama bu serverdada map voteun sorun çıkartacağı hiç aklımıza gelmedi...[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bah bende neden gitti durup dururken diye düşünüyordum :( sharky bi el atta düzelsin, soldatsız kaldık :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 01 Mayıs 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Göçertmişler bide bişey olmamış gibim mesaj atiyolar ((:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
fab Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Full gözükmesinin nedeni şuan down olmasımı?[signature][hline]mesela beş
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet azıcık öyle...ama valla bizim bi suçumuz yok , her şey serverın suçu ;P[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 öhm bu server devamlı full mu gecenin 4 ünde bile full ?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 arkadaslar; bir bug var, duzeltmeye ugrasiyoruz. merak etmeyin yani hep boyle olmiycak; daha dun bir bugun iki[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ı ıh o bug, gidip soldat klasöründe soldat.ini dosyasını açıyorsun notepad ile ardından network yerinde "Compression=1" olan yeri "Compression=0" yapıyorsun o sorun halloluyor ancak hala serverlar çökük galiba :hmm:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yok xay onu yapsanda server full diyor bende server çökük ondan kaynaklanıyor ama bak wastiee uğraşıyormuş...eninde sonunda hallolur yane.hadi wastiee sen yaparsın aslansın kaplansın :P *!Gaz verir*[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurtlar inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı [Bu mesaj PUMA tarafından 02 Mayıs 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 compression=0 ya da compression=1 olmasi bisi degistirmiyor clientlarda, o sunucu ayari [test ettim ikisiyle de] sunucu tarafinda sorun yalniz cozmek icin bi iki kisinin yardimi lazim, musait olan arkadaslar [bi yarim saat falan surer] 27216346 'ya gelebilriler mi icqma? bi kac kere serveri restart edip edip sorunu yaratmaya caliscaz, ben de inceliycem falan o arada ne bilim, yarim saat falan alir en fazla[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bir de; bana sunu soyleyin; her seferinde, vote yapildiktan sonra, harita degisir degismez mi cikiyor ortaya bu sorun? yoksa baska zamanalrda da ciktigi oldu mu calisirken? ne bilim durduk yere, bi silah sectikten sonra, vs?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hmm bende söylediğim olaydan dolayı oluyordu. bende şu an hiç bişi olmuyor bağlanmaya çalışıyor bağlanma ekranında 40 saat bekletiyor o kadar :) umarım halledersiniz, kolay gelsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sorun halloldu; su anda TDM (paticik.com - 20001) acik sadece, DM de (paticik.com - 20000) acilacak yarin aksama kadar[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Akşamları türk milli takımı kurup gavur serverları basalım . Daha önce denemiştik , çok keyifli oluyor[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
arar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 var mı kimse?[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oh, bende girmeyince internet bağlantım kesiliyor 4 kere denedim hepsinde aynı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Soldat UT modu buldum yapanı ile konuştum uprage ediyorum şuan inanılmaz bir mod yapmış herif şaaaaaaaaane birşey Birkaç ss verelim ağzınız sulansın hede:) Buradan belli olmuyor ama oynarken sesler ve efekler ÇOOOOK GÜZEL Gördüğüm en iyi mod aktım soldat forumlarında en çok beyenilen modlardan 2. olanı (birincisi soldatın normal silahlarını kalitesini arttıran mod)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 sadece texture ve seslerimi değiştiriyor bu mod yoksa yeni özelikler ve oyun türleri (death matche, team matche extra) ekliyormu bu unreal modu?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar