Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 08 Mayıs 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
arkansis ,sniperla zıplıya zıplıya önünemi atlıcaz peki?
bende elimde makineli tüfekle rambo gibi ortalığa dehşet vermeyi sevmiyorum,

sen istiyosun ki herkes oyunu senin istediğin gibi oynasın

bende insanların sırf egosunu tatmin etmesi için oynamasını istemiyorum...

Eğer birisi bana gelip , abi sen haksızlık yapıyorsun elindeki silahın dengesi yok ve bizim oyun oynama zevkimizin eğlencemizin içine ediyorsun derse , ben o silahı bırakır başka silahla oynarım .

Böyle bir teklif varmı ?_ Yok ?
Balansı bozuk diyoruz , oylama yapalım kapanırsa kapansın , kapanmazsa kapanmasın. Ezilelim ne farkedecek , fakat o yazılarıda bir sinir harbiyle yazdık , ha şimdi burada konuşuyorum

2 dakika stres atmak için gireceğim
hiç adam öldüremeyip serverdan çıkacağım birnevi sinir olacağım , bütün söylemek istediğim bu.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
çok komik ya barrete lamer silahı demek.

lamer silahı varsa biri mp5 diğeri rugger. ben bu silahları alıp patide kaç defa 1. olduğumu bilirim. o yüzden çok nadir kullanıyorum bu silahlari eğlenceyi bozuyor çünkü. mp5 maşalla bi saydırmaya başladınmı öldürmeden bırakmıyor. rugger desen dal 2 tane kişinin araya adamlar birbirinin hp yi indirmiş nasıl olsa ikisinide 2 mermide al çık.

barretin uçmuş versiyonu rugger. barret gibi insta koyabilen tek silahki koymuyor demeyin koyuyor. hemde çok süratli hemde şarşörü deli gibi doluyor hemen.

barret öyle değil ruggerdan 10 kat iyi nişan istiyor kaçırdınmı zaten ölüyorsun. hele havada falan uçarken aşağıdakini sağdakini soldakini vurmak daha zor bişey. rugger karşıdaki adam daha bismillah diyemeden tak tak alıyor. 6 ayda ne öğrencem ben her canım sıkıldığında girip iki üç oynayan bir adamım. ruggerıda bilerek kullanmazdım botlarla falan oynarken zevki kaçıyor diye. elime aldımmıda adam öldürmeden geçen tek turn olmuyor böyle bir şey ya.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
yanlız barret lamer silahı diyen yüzlerce kişi var[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ya dm ye giremiyoruz :([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Predator-, 09 Mayıs 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
çok komik ya barrete lamer silahı demek.

lamer silahı varsa biri mp5 diğeri rugger. ben bu silahları alıp patide kaç defa 1. olduğumu bilirim. o yüzden çok nadir kullanıyorum bu silahlari eğlenceyi bozuyor çünkü. mp5 maşalla bi saydırmaya başladınmı öldürmeden bırakmıyor. rugger desen dal 2 tane kişinin araya adamlar birbirinin hp yi indirmiş nasıl olsa ikisinide 2 mermide al çık.

barretin uçmuş versiyonu rugger. barret gibi insta koyabilen tek silahki koymuyor demeyin koyuyor. hemde çok süratli hemde şarşörü deli gibi doluyor hemen.

barret öyle değil ruggerdan 10 kat iyi nişan istiyor kaçırdınmı zaten ölüyorsun. hele havada falan uçarken aşağıdakini sağdakini soldakini vurmak daha zor bişey. rugger karşıdaki adam daha bismillah diyemeden tak tak alıyor. 6 ayda ne öğrencem ben her canım sıkıldığında girip iki üç oynayan bir adamım. ruggerıda bilerek kullanmazdım botlarla falan oynarken zevki kaçıyor diye. elime aldımmıda adam öldürmeden geçen tek turn olmuyor böyle bir şey ya.

haha
buna anca gülerim

rugger lamer silahımı ?
sen servera girince herkezi öldürüyormusun ?

Peki sorarım sana neden 1 2 bilen varken ruggerla hiçbişi yapamıyorsun ?

Bu serverdakiler oyuna yeni başladılar , haliylen oyunu bilmiyorlar bu yüzden rugger lan çok rahat alıyorsun , git bir nebula serverlarında bu performansını sergile bakalım rugger la neler oluyor hepberaber görelim , yada gel sniper alayım ben sen rugger al , 1v1 atalım ne hale getiriyorum seni 1 kere vurabiliyormusun bana ...

''barret öyle değil ruggerdan 10 kat iyi nişan istiyor kaçırdınmı zaten ölüyorsun. hele havada falan uçarken aşağıdakini sağdakini soldakini vurmak daha zor bişey. rugger karşıdaki adam daha bismillah diyemeden tak tak alıyor. 6 ayda ne öğrencem ben her canım sıkıldığında girip iki üç oynayan bir adamım. ruggerıda bilerek kullanmazdım botlarla falan oynarken zevki kaçıyor diye. elime aldımmıda adam öldürmeden geçen tek turn olmuyor böyle bir şey ya. ''

Yani kendi tezini çürüttün ha , rugger havda bekliyormusta vuruyormus

ruggerin kurşunları düz bir doğrultuda gitmezler. atış yaptıktan sonra yer çekiminden etkilenirler , bu yüzden attığın her kurşun için yeniden açı hesaplamak zorundasın.

Sniper da ne yapıyorsun ? cursor hedefle vur.
Cursoru hedefledikten sonra birazda üstüne getirince tek atışta kurşun ok gibi saplanıyor.

Rugger kullanıcısı ne yapıyor? Ben 4 atışımda burada açı hespalıyorum kardeşim, eğer hepiniz ben rugger kullanırken ölüyorsanız bu benim yeteneğimdendir , ruggerın süper bir silah olmasından değil. Evet rugger 2 atışta öldürüyor fakat 2 atışın her birisinde %40 kaçırma ihtimaliniz var. Yukardan uçan birisine ise aşadan 3 bilemedin 4 rugger kurşununda öldürüyorsun , ve tek avantajlı olduğu tarafta havadan geldiğin zaman aşadakileri rahatça öldürebilmen. Ha hp si az olunca rahat öldürüyormuşsun , hp si az olan adama sende pistol çek , zaten hp si az olan adamı taramalıyla 2 atışta alırsın , bu ruggerın bir avantajı değil.

Tabi sniper için hiçbirşey değişmez havada karada üstte altta tek atışta alırsın. Belli bir müddet sonra iyi bir sniper olu veriyorsun 30 dakikada çözülüyor mantık , ha 30 dakikada usta bir sniper olunurmu ? olunmaz. Ne sniperlar gördüm , haraket etmeden seni vuran.

Sniperda usta birisine karşı hiç ama hiç bir şansınız yok. Evet rugger da çok iyiyim belki de paticik te bu silahı en eniyi kullanan benim , ama görüyosunuz ki her attığımı vuramıyorum . Yetenek işi bu silah ama vuramyorsun her attığını.

Predator , sanırım oyunda ruggerdan çok çektin. Eywallah ruggerı kullanabiliyorsan gel bir 1v1 atalım ruggerı bilmediğini göstereyim sana.

Basit bir silah olarak atamazsın rugger sniperın 10 katı daha zor. Kaçıp tek atışta adam avlama bu silah. Ben 4 kere açı hesaplıyorum adam 1 kere isabet ettiriyor , ondada kaçırınca ölüyorum diyorsun. Bak kaçırınca diyorsun 30 dakika oyna zaten refleksler yıldırım oluyor kardeşim ne kaçırması ? ARadada kaçır istersende vuralım yahu .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum

[Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Mayıs 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Mayıs 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Mayıs 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en kötüsü 2 defa vuruyorsun adamın 0 canı var tam gebercek heal alıyo
kıllllll[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Paticik şifreni yazacaksın. Bu arada ben her şeyi yapmama rağmen hala giremedim. Her halde benim bağlatıdan kaynaklanıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 Mayıs 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dm bozuldu kimse giremiyor be[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 09 Mayıs 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
yanlız barret lamer silahı diyen yüzlerce kişi var

allah allah ya yüzlerce kişi lamer silahı diyor diye illaki lamer silahımı olmak zorunda?çoğunluğun her söylediği, her yaptığı doğrumudur?o zaman o çoğunluk camdan aşağı atlasa sende peşlerinden gidecekmisin?amacım kavga çıkarmak değil ama bu lafada kızmamak elde değil.ikinci olarak, bu oyundaki hiçbir silah lamer silahı değil.hepsinin kendine göre avantaj ve dezavantajları var.sniper silahı dediğiniz uzun mesafede yönetir ama yakında emer.tek avantajı yapabileceği tek atışla karşısındakini bir kerede indirmektir.eğer ilk atışta vuramazsa %80 ihtimalle ölür bu kadar basit.dengesizmiş bilmemneymiş boş işler bunlar.bu oyundaki bütün silahlar (minigun hariç elbette) gerçek hayattakine uygun yapılmış.e gerçek hayatta kuralları olan bir LAN oyunu olmadığına göre bunları önemsemeyeceksiniz.ha bu arada bunları Barret kullandığım için felan söylemiyorum.elbette ara sıra kullandığım oldu ama sadece merak ettiğim için kullandımyoksa benim favori silahlarım Minimi veya MP5 normalde...[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Mesaj tarihi:
arkadaşım siz iki boyutlu bir haritada saklanamıyorsanız yada saklananı bulamıyorsanız bu kimseyi bağlamamalı bence.

ben öle taklidi bile yapabiliyorum yeri gelince çok da gerçekçi oluyor. her haritanın kendine göre saklanma ve ölü taklidi yapma yerleri var.

kimse ak-74 lere bişi demio, ben kaç kere adamın başkasına saydırırken attığı kurşunla öldüm laf değil yani dengeli dengesiz diye bıdı bıdı edecek bişi yok.

barret ile oynayamayan önce açsın botlarla oynasın evinde, geçen sene ethernass'ta oynarken ne adamlar vardı barretli adamı bile aşağı alan.

yenilgiyi baştan kabul etmektir dengesiz demek, lamer silahı demekse tamamen saçmalıktır öle olsa ve dediğiniz kadar tepki gelse adam bilmemkaçıncı versiyonu çıkardı reload zamanını ona göre daha da uzatırdı her halde.

bence laf olsun torba dolsun konuşmaları bunlar. request server list diin ve gavur serverlarına girin bakın bakalım millet orda ne kullanıo, ağlanan sızlanan var mı ondan sonra gelin konuşun.

kaldı ki zorunlu değil bu oyun, ben de cs'yi hiç beceremedim ömrü hayatımda, ama gidipte cs forumlarına çok hızlısınız, küt pat baseden çıkar çıkmaz ölüom, deşarj olmak için giriom ben bu oyuna vs. vs. desem gülerler. burda konu uzuo, ama aslında gülmemiz ve geçmemiz lazım ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Mesaj tarihi:
Yani sen gelip 1 sene oynuyorsun kasıyorsun. Eğlenceli bir şekilde vaktini geçiriyosun. Sonra , adamın teki geliyor 2 hafta sniper kullanıp teror estiriyor ve sende bunu hoş görüyorsun öylemi ?

Burada şu anda sniper kullanan kişilere sizler lamersiniz oynamayı bilmiyorsunuz bu silahın arkasına saklanıyorsunuz demiyorum , silah dengesiz.

%80 ha ? Haha gülerim ben bu istatistiğe ya.

Adamı vurman için yanına gitmen lazım demi ? Aaa adam vuramadı 1 kere isabet ettiriyorsun adam taaa mapin başka tarafında 4 5 atışından anca 1 tanesi isabet ediyor, ruggerda açı hesaplıyoruz burada kurşun 1 ms de gitmiyor , havada gitme süresi var. Bu zamanda adam yer değiştiriyorsa sürekli oynama yapma nereye düşeceğini hesaplamak zorundasın kurşunun.

1 kere isabet ettirdin mi ? ha
adam kaçar kaçar sende peşine kovalarsın sonra kenardan healı alır yere bi yatar sen cliffin üzerine çıktığın anda adamı bile göremeden çatırt inersin aşağıya.
Hikaye anlatmayın bana , %20 öldürme şansın var sniper olan birisini.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
''arkadaşım siz iki boyutlu bir haritada saklanamıyorsanız yada saklananı bulamıyorsanız bu kimseyi bağlamamalı bence.''

tamam bu konuda haklısın adam çok iyi saklanıyor yada vs vs yapıyor olabilir , ama saklanan adamı görmene rağmen ölüyorsun !

''kimse ak-74 lere bişi demio, ben kaç kere adamın başkasına saydırırken attığı kurşunla öldüm laf değil yani dengeli dengesiz diye bıdı bıdı edecek bişi yok.''

Fiziksel etkilere dayanarak bu rastgele kurşunlardan ölme ihtimalin var evet ölebilirsin , bende ölüyorum hp düşük ise kaçamadan. Ama ak-74 elinde olan birisiyle combata girince ölsem bile , ben ona karşılık vermiş kurşunumu sıkmış , adam beni öldürmüş helal , o da eğleniyor kurşun sıkarak kan fışkırtarak bende eğleniyorum , sonuçta combat olmuş ve ben ölmüşüm adam yemiş.

Gel bunu sniper olan birisiyle yap. Oyunda olan silahlar balanslı değil , kendi aralarında balansları olabilir , ama soldat için sniper gereksiz. !

''barret ile oynayamayan önce açsın botlarla oynasın evinde, geçen sene ethernass'ta oynarken ne adamlar vardı barretli adamı bile aşağı alan.''

O barretler yeni başlamışlar heralde. Gel sen 3 ay baret oynamış adamı 90 frag limiti olan serverda 20 frag yanına yaklaş .

''yenilgiyi baştan kabul etmektir dengesiz demek, lamer silahı demekse tamamen saçmalıktır öle olsa ve dediğiniz kadar tepki gelse adam bilmemkaçıncı versiyonu çıkardı reload zamanını ona göre daha da uzatırdı her halde.''

Bu reload zamaları vs vs diğer silahların üstünlüklerine yada düşüklüklerine göre düzenlendi , oyunda gerek varmı kim eziyor istatistiklerine göre değil !

Yenilgiyi baştan kabul etmek değil arkadaşım bu. Barret e karşı Barret alınca öldürüyorum , başka silah alıncada adam canıma okuyor , yahu ben o adamı öldürmek için barret uzmanımı olmak zorundayım ? Belki kurşun sıkacam taramalıyla ?

''bence laf olsun torba dolsun konuşmaları bunlar. request server list diin ve gavur serverlarına girin bakın bakalım millet orda ne kullanıo, ağlanan sızlanan var mı ondan sonra gelin konuşun.''

Uzun zamandır oynuyorum yurtdışı serverlarında. Onlarda böyle bir problem olmuyor, lagdan adam seni sonra görüyor zaten nereye olsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
evet hoş görüyorum.çünkü sniperları öldürmek bence normal bi oyuncuyu öldürmekten daha büyük bir zevk.mesela ben yatmış bi sniperın yerini bulduktan sonra (eğer vurulmadıysam) bi anda üstüne üstüne gelip sıkıştırıp öldürünce içimden oh be diyorum.aynı şekilde sniperken sotede öldürülünce gerilim oluyorum, hatta bi kersinde çok iyi hatırlıyorum azmo üstüme testereyle geliyodu bende barreti artık heyecandanmıdır nedir havaya sıkmıştım süper gerilim oldu ben bi yandan kaçıyorum bi yandanda ekran başında "gelmeeee!!!" diye yırtınıyorum...hoş sonunda biçildik o ayrı :) yani kısaca çok eğleniyorum.bence barret oyuna başka bi hava katıyor.ama ben senin sorununu anladım , sen yeni oyuncular tarafından bu kadar sık öldürülmeyi kabullenemiyorsun.bunun nedeninide barrete bağlıyorsun.buna hiç karşı çıkma , daha biraz önce kendi yazdığın mesajda söyledin...[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Mesaj tarihi:
Evet neden daha büyük bir keyif ve intikam ateşi hissediyorsun ? Sniperları vuramıyorsunda o yüzden.

''mesela ben yatmış bi sniperın yerini bulduktan sonra (eğer vurulmadıysam) bi anda üstüne üstüne gelip sıkıştırıp öldürünce içimden oh be diyorum.''

Bak ne diyorsun ? Eğer vurulmadıysam
adamın kaçırma oranı o kadar düşükki vurulmadıysam diyorsun , zaten adam vuramasa burada bu muhabbetler dönmezdi. Oyunu bilen birisinide sıkıştırmak mümkün değil , çok büyük bir tesadüf lazım sıkıştırmak için.

Peki Sniper vuramadı ve saklanıyor diyelim , yukardan geldin ve tespit ettin. Ya birden fazla sniperların yere pusuya yattığı maplerde ne yapacaksın ? Havadan gelirken kuş gibi avlanmaktan başka bir çaren varmı ?

''sen yeni oyuncular tarafından bu kadar sık öldürülmeyi kabullenemiyorsun.bunun nedeninide barrete bağlıyorsun.buna hiç karşı çıkma , daha biraz önce kendi yazdığın mesajda söyledin...''

Hayır kardeşim bununla ne alakası var ? Sen benim geçmişimi biliyormusunkide konuşuyorsun ? Yada neye dayanıyorsun ?

Daha önceki oynadığım serverlardada belirttim bunları ,ve o oynadığım türk serverlarındaki adamlar sniperla solo atıyorlardı. Sniperın diğer silahları ezdiği bir gerçek. Boşuna aksini iddia etmekte gereksiz[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
  • Yeni Oluştur...