hexagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 arkadaslar yaklaşık 2 hafta once aoc ye basladım oyun daha oturması gereken çok şeyi olmasına ragmen surukleyici ve baglayıcı:) ilk oyunun cıktıgı zamanlarda insanların üüfledigi puff ledigi kadar bi sorun yok oyunda yada bi çok şey duzeltilmiş:) pupulasyon acısından serverlar kalabalık merge olayı baya işe yaramış:) hatta wow a gore daha cok insan var gibi heryer ana baba gunu :) bu saydıklarım ozellikle fury için gecerli ama benden tavsiye oyuna yeni baslıyorsanız pvp serverlarda baslamayın ozellikle fury de:) ggank olayı almış basını gidiyor vallahi gank yemekten zor 20 oldum :D muhtemelen fury deki shamanı silicem ve cromda tekrar baslıyıcam sanırım en mantıklısıda bu 80 e kadar pve serverda takılmak 80 olunca pvp servera gecmek. hani oyunu sevmemiş olsam silicektim az daha :S bu arada pve serverlarda turk guild leri varmı bilgilendirirseniz sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ya aslında ben de merak ediyorum wow u tamamen bıraktım warhammer ise manasız bir pvp içeriyor ve ne hikmetse makinemde epeyi bir kasıyor oynadıgım oyundan zevk alamıyorum.AoC ye yeniden döneyim diyorum (med-high grafiklerle hiç kasmadan oynayabiliyodum AoC yi ama WAR ı en düşük ayarda fps sürünerek oynuyorum saçma bir optimizasyon) Ama bir pve delisi olarak pve contenti ne kadar tatmin edici ileriki kısımlarda bunu merak ediyorum bize cevap verebilecek birileri olur ise müteşekkir oluruz efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi topic dışı da harbi pupulasyona çok güldüm durup dururken. pupulasyon: şirinleşmiş canlılar toplaşkası. o levellarda ranger assasin barbar falan op oluodu en son. o yüzden trink terink diye yatırıyorlardır. ama ileride değişiyor dengeler. sinirlenip bi ara ranger kasıp sırf ranger kesmiştim diğer classlara dokunmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ya o gang olayı tamamen funcom'un hatası. Lvl 80 de verdiği pvp exp ile 20 de verdiği exp aynı. Durum böyle olunca herkes tortage'da baştan lvl 20 karakter kasıyor (bende dahil) ve lvl atlamadan pvp exp kasıyor orada. Şişiyor orasıda dolayısıyla. Peki neden 80 de değilde 20 de kasıyor millet cünkü 10 saniyede düşüyor herkes . Aslında bu pvp değil Ordaki herkese deselerki birbirini 5 kere kesecek exp'ımızı alıp gidicez kimse hayır demez :) . ( 5 kesmeden sonra sadece 1 xp verir) O yuzden pve de kal bence pvp'ye 80 olduktan sonrada geçme çünkü Ben lvl 80 olayım ondan sonra pvp lvl kasayım...... diye birşey yok . Onu kasana kadar varya 4 tane daha Lvl 80 karakter kasarsın. lvl 80 olduktan sonra eşşek gibi zor pvp lvl kasmak. Çünkü herkes olmuş lvl 3-5 senin şansın kalmıyor artık... Ama sırf pve kasarsın yada bir karakter daha kasarım pvp için sonra dersen ona birşey diyemem. Pvp server'ı uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 en güzeli şudur ki, sabah 8-9 gibi gir oyuna. white sand'e git ve tüm questleri yap benm gibi. bide yanımda pom vardı tam olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: en güzeli şudur ki, sabah 8-9 gibi gir oyuna. white sand'e git ve tüm questleri yap benm gibi. bide yanımda pom vardı tam olmuştu :) valla zaman kısıtlı o saatlerde işte oluyorum ben akşam yada oglenleri giriorum ozamanda fury ana bab gunu maşallah kasmak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 haftasonları sabahlarını kastettim ben :D benm gibi erken uyanıosn direk gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aslinda dusuk lvl'de cok daha fazla pvp xp aliyorsun. Lvl80 de herkes maximum 80 oldugundan max 100 pvp xp aliyorsun. Dusuk lvl iken yuksek lvl oldurursen 300pvp xp ye kadar aliyorsun. Yani neredeyse 3 kat hizli kasabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ustte yazdigim nedenle lvl80 olup sifirdan pvp xp kasmak COOOOK daha zor olacaktir. Lvl80 ken 0 dan pvp xp kasmaktansa 5 tane 0-80 lvl karakter kasarim daha kolay. Ayrica dusuk pvp tecrubenizle hemen hemen kimseyi olduremiyceksiniz. Death-kill ratinginiz yerlerde surunucek. Karsiniza surekli gruplar, guildler cikacak. Kisacasi dusuk lvl ken pvp xp kasmak ve arada biraz lvl almak hem cok daha eglenceli hemde daha kolay. Pve server da 80 adam kasipta pvp server'a gectiniz mi buyuk ihtimal 2 haftada oyunu birakir, benim class'im kotu dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hunty'nin dediği gibi olay.. Birde pvp'den pve'ye geçmek adaletsizlik tamamen. Kaldırmaları lazım her ikisinide. Örnek veriyorum diyelim pvp server'ından bir guild pve'ye geçti . Adamlar pvp lvl 4-5 Siege savaşlarında başından beri pve'de oynayanların günahı ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Çok kişi öyle düşük lvlden pvp lvl kasmak istiyor ama o dediğiniz kolay iş değil bir kere çok sıkılırsınız kesinlikle 2-3 dostunuz olmalı ki kesecek adam bulamadığınız zaman kendiniz birbirinizi keserek pvp exp farmına bağlarsınız white sands acaba pvp exp ne kadar alamayı düşünüyorsunuz ki önünüze mob misali durmadan kesecek oyuncu nerden bulacaksınız bence pve oyuna başayım lvl 80 yapın arasıra orda mini game girip pvp lvl 2 kadar getirmek için uğraşın sonrada pvp veya rp-pvp bir guildde girin lvl 80 olduktan sonra zaten sağlam bir guildde iseniz orda pvp lvl bakmaz herşey sayıya bakar nede olsa bu oyunda kimse 1vs.1 yapmıyor khes. grup kuruyorsun ve tek yakaladığını bir güzel kesiyorsun bence bu çok daha enğelneceli ayrıca radileride unutmayın siz düşük lvlde pvp lvl kasarken millet riad yapıp ve kale alıp vermekle zamanını harcıyor herşey pvp lvl değil nede olsa bunun seviyesi belli lvl 5 elbet uğraşın birgün size pvp lvl 5 olursunuz ama düşük lvlde pvp exp kasmakta yanlış bir kara olmaz sadece sıkıcı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 millet çok eğleniyor valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 simdi konusmak istemiyorum ama zorla söyletceksiniz , onun guildlerini bile kurmus adamlar :) . Alınma şartı min lvl 40-45 bir murderar'ın olması lazım :D . Niye murderar cünkü murderar kestinmi 300,240,180,120,60 diye gidiyo... exp . Hal böyle olunca kasarsan adam gibi max 1 ayda lvl 5 olursun. Peki funcom bunları yapana karsı ne yapiyor ? Hiçbirşey. Bizim neyimiz eksik abi biz salakmıyız kıcımızı yırtıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Esasında bir grup oluşturulsa buradan aoc oynayanlar arasında sırf pvp exp adına hoş güzel olur cidden mesela aynı servera açarsınız 3 karakter hepsini yaparsınız 25 lvl civarı bir tanesi as karakteriniz olur diğerlerinide oluşturduğunuz pvp lvl grubu için farm olarak kullanırsınız şöyle 10 kişi çıksa herkezin 1 as 2 famlık karakteri olsa bu farmlıklarda katil olsa he he artık oyunda sadece pvp lvl için durmadan aramızda sen beni ben seni keseyim durumu olur ve buradan gelecek pvp exp siz düşünün 10 kişiyi hepsini 5 kere kesseniz ( 5'den fazlası 1 exp veriyor) = 50 2 farmlık karakterlerinide kesseniz 100 toplamda 150 kesim işlemi aranızda yapılıp durur tabi bu işlem az çok zamanınızı alır ama pvp lvl için çekilir burdan gelecek günlük pvp exp siz düşünün artık B)- birgün bu söylediğime yakın bir oluşum çıkarsa karşıma tabi türk olacak kesin oyuna yeniden ısınırım amaç nasıl olsa lvl değil raid değil sadece pvp lvl he he.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla konuyu açmamın asıl sebebi assas ve ranger gibi sınıflardan illallah etmemdi:) bende kolayını buldum ranger kasıyorum gorunmez olup tak birinin arkasından cıkıp indiriyorum :) bu adeletmi şimdi degil tabiki ama aoc de boyle olması gerekiyor . bear shaman kasıyordum millet 40 ta god mode oluyor demişlerdi ama pvp serverda bear shaman ile 40 a kasmak ölüm gibi ranger ftw diyorum yada assas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Şöyle düşün rangerdan ne zevk alacaksın yani evt gizlenme ve izleme olayları yüzünden pvp'de assasin'den sonra en iyilerden biri ama ilerde göreceksin ki herşey gizlenme değilmiş ve hep ok atmak ne zevk verir tos bile ondan zevkli mesela lvl80'de toslar pvp lvl 3 ve üstü ise nerdeyse cloth ve light armor giyen herkeze tek atıyor arasıra medium ve heavy giyenleri bile tek nukede işlerini bitirdiğini gördüm bs desen yatmıyor durmadan tam ölecekken bir büyük heal yapıyor bir bakıyorsun hp'si full olmuş bu yüzden oyun zevki çok önemli ben çok ass. oynamak istedim ama çok hızlı olmak şart onda bende pek gizlen boyuna sonra arkadan dal etrafında dönüp birilerini kesmek ile uğraşmak bana zor geliyor bs, tos , guardian, barbar kastım en iyisi tos ve bs çıktı bs desen kimseden korkmadan dalabiliyorsun tam yatacakken seni kurtaracak heal var tos desen zaten tek nuke ile iş görüyor baktın olmadı bir stun atar bir heal basar sonra bir daha nuker atarsın karşındaki kesin yatar tabi bu senin içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 assassin pvp si en zor olan char. fury'de "invest" le karşılaşmanızı isterim açıkçası. çok iyi sin dir. ben sin oynuyorum ama yani dps e bakmıyor bazı şeyler. hala öğrenemedim şu etrafında dönme olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Barbar nasıl lvl 80 pvpde.Şu an barbar kasıyorum lvl 25 oldum.Şimdilik pve ve pvpsi gayet iyi.Kendi lvlımda hiçkimse 1v1 de yatmadım daha.İlerde nasıl acaba?Birde 2h kasıyorum ve berserker gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Cokta üstün değil nerfledir barbarı. Orta ayar bir class oldu. Ben barbarın pve de boktan pvp de cok sağlam olmasını beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben Tam orta bir class olmasını istiyordum pvp ve pve de işşallah öyledir.Birde pvpde op olmaktansa orta bir class olmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Arkadaşlar pve contenti nasıldır AoC nin merak ediyorum.Tatmin edici bir pve sistemi var mıdır?Pvp de yaparım da öyle çok sevmiyorum pve dinlendiriyor beni :) Bilgisi olanlar bi aydınlatıverse beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Pve sistemi bence güzel hoş q var özellikle grup q çok zevkli bu bakımdan hoşuna gider birçok q'da araya oyun içi videolar giriyor vs. baya güzel bir yapısı var yaratık çeşitliği idare eder her tür mevcut devlerlede uğraşıyorsun zamanı geldiğinde yamyamlar, arasıra büyücü türleri vs. oyun içinde tos ass. vs. olan moblarda mevcut birçok çeşitlilik var anlıyacağın pvp ise işte önüne geleni kes mantığı geçerli hele grup ile baskınlar yapmak tek yakaladığını darmadağan etmekte ayrı zevk pvp ve rp-pvp serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bizim barb pve de en çok damage koyan charlardan biri şu anda. armegadon falls mu ne var onla deli dps yapıyor :p o damagemetre de bende 2. olmuştum sin ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ya barbar kasarken duel mi gitmeli su an yoksa 2 handed mı hangisi daha uygun duel de cok pary miss gordum 2 handed ın ne avantajı olacak cc mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Peki raid olayı var mı wowdaki gibi? Var ise çeşitli midir kaç tane raid var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar