DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 turizm işletmeciliği bölümü öğrencisi olarak malum yazın bir yerlerde çalışmak istiyorum. ve fakat zaten sınırlı olan zamanımdan dolayı (haziranda finaller bitiyor) seçeneklerim bir hayli azalıyor. bunun üzerine bir de kız arkadaş kaprisi binince (barmen olmamak ve marmaris ya da çeşmede iş bulmak) ne yapacağımı şaşırdım. çalışmam da lazım boş boş olmaaz. ne yapabilirim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 doğudan kopmuş gelmiş tipler gibi atma kendini oralara.Turizm okuyorsan şehir otellerinde 3-5 aylık düzgün bir iş bul parası az olsun ama cv ine katkısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kiz arkadasin yazin sana maas vermicekse pek gecerli degil mizmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kız arkın sana yazın maas etc. vermiycekse sana mızmız yapmasın.. hazirandan sora tabi is bulmak zor olabilir yazlık mekanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kız arkadaşın sana yazın maaş vermeyecekse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aquila said: kiz arkadasin yazin sana maas vermicekse pek gecerli degil mizmizi. imzamı atıyorum altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 doruk kariyer günleri başlamış, bana buradan staj teklifi geliyor, sen orada cvni vermeden oturmuyorsun inşallah çocuğum? kız arkadaş kaprisi falan boş bu işler, sana kempinski'de ilk yılında staj bulmanın verdiği deneyimi vermeyecek işinde. boş oturmak da diğer stajlarını gayet tehlikeye sokar çok rahat söyleyebilirim. işin ameleliğini bitir bu sene, en basitinden f&b deneyimi al ki kafan rahat olsun. ebru hocayla konuş gidip ayrıca, illa çeşme istiyorsan da 7800 gelecek bir iki güne oraya. ver cvni rahat etti bizim arkadaşlar geçen yaz. özellikle f&bde çalışanlar da süper para kaldırdı söylemem lazım jhg. ön bürosuna gidecektim geçen sene hayatımın hatasını yaptım wow'u seçtim. böyle hatalar da yapma evet, mutlaka birileri senden önce staj yapmış mı diye bak bir yerde=) kazandığın tek şey para olur yoksa, o da çektiğin eziyetin yanında solda sıfır kalır. çok iyi kazandım bu yaz ama değmedi kesinlikle mesela. o da bir deneyim deyip avunuyoruz =P edit: en basidi ne ya, ıy kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 anladığım kadarıyla turizm sektöründe ruhunu bir işletmeye satmadan bir yere gelemiyorsun o yüzden yapmak zorundasın mızmızla falan kıyaslanacak şeyler değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu konuda epey bi tecrübem var.uzun vadeli bi iş düşünmediğin için ve yazın olacagı için hem zevkli hem sevişmeli hem paralı bir yaz geçirmek barman yada bi şekilde animasyonda bulunmanı tavsiye ederim. öbür türlüsünü düşünme bile sakın yer olarakta marmaris derim.bodrum çeşme falan değil marmaris yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 tandıgım bi arkadaş jetski kiralayarak ford focus aldıydı kendine bi yazda. nasıl yaptı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şimdi bakımı, yakıtı bilmemnesi ne kadar eder bilmiyorum da, böyle 10dk'sı 30-50 ytl tarzı "haz.ktir lan" fiyatlardaydı jetskinin. Bir de böyle dünya umurunda olmayan, gözde gözlük üstünde beyaz t-shirt yavşak tipler olur başında, tam katil olmalık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Buyse said: tandıgım bi arkadaş jetski kiralayarak ford focus aldıydı kendine bi yazda. nasıl yaptı bilmiyorum Girişimci ruh dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 böyle güvensizlik bazlı ilişki çok yürümez zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kız arkadaşın ssk + yol veriyo mu. bide öğlen sulu yemek kimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar