Lexius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bowling spor olarak sayılabilcek bi hobi aslında. çünkü kol - bacak- sırt gibi kasları baya bi çalıştırmak gerekiyo açıkçası. ağır bi topu falsolu atmak ve stabil olarak atmak pek kolay bi iş değil gayet yorucu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 atma semih din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Karın kası da gerekiyor. Ama çok göbekli sporcu gördüm videolarda. Ancak gerçekten eğlenceli ve fena bağlayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bowling spor değilse cirit atma disk atma da spor değil o zaman . hayrent bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bowling efor ve güç istemiyo, ama cirit atma disk atma sağalm efor istiyo. 8 yaşında çocuk bile gayet iyi skorlar yapabiliyo bowlingte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 satranç bile spor olmuş tartıştığınız şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hayran içtim ayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bowling sporsa wow da spor olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hepinize "go to hell" diyorum, olm ne boş tartışma yapıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet bowling güç veya efor gerektirmez 1 2 el atıp bırakıyorsanız 8yaşında çocuklar da güzel skorlar yapabilir tabi 150 altını skordan sayıyorsanız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 zaidral said: profilo avm'de aksam 8'e kadar bir oyun 4 lira, besiktas sinanpasa'da aksam 8'den sonra 2 oyun 8 lira (pasa pasa aliyolar yani parayi). profiloya gitmek icin tek nedenim oldu son zamanlarda bowling. beşiktaş sinanpaşadaki yer çok güzel yalnız ayakkabıları gerçekten çok kötü %90 i yırtık ayakkabıların yada tabanlari falan batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar